Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής και Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου


Σήμερα στις 14.00 συνεδριάζει σε έκτακτη Συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σπετσών με τα παρακάτω θέματα:

1.    Περί ανάθεσης εντολής στη δικηγόρο Αθηνών κ. Βλάχου Αγγελική για την εκπροσώπηση του Δήμου Σπετσών, για τη συνέχιση της υπόθεσης που αφορά την από 05-04-1994 με αρ. κατ. 5569/ΤΟ/842 αναγνωριστική αγωγή του Δήμου Σπετσών κατά των Νικολάου Θ. Δρίβα & Δημητρίου Θ. Δρίβα.
2.    Διάθεση πίστωσης για δίκτυα ακαθάρτων και εγκαταστάσεων καθαρισμού λυμάτων Δήμου Σπετσών (1ος Λογ/σμός – προκαταβολή).
3.    Διάθεση πίστωσης της επιχορήγησης για το γραφείο ανταποκριτή ΟΑΕΔ (2014).
4.    Διαθέσεις πιστώσεων ΠΟΕ. (ύδρευση – οδοιπορικά).



Στις 18.30 συνεδριάζει σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Δήμου Σπετσών με τα παρακάτω θέματα:


1.    Περί διάθεσης πίστωσης για την αθλητική διοργάνωση Spetsathlon 2015 που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.
2.    Περί απόφασης για την μεταφορά ποσού από την Τράπεζα της Ελλάδος στο λογαριασμό του Δήμου Σπετσών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
3.    Περί χορήγησης προέγκρισης για την ίδρυση καταστήματος «Οβεληστήριο – Ψητοπωλείο» του κ. Σωτηρόπουλου Σπύρου στην περιοχή Ντάπια Ο.Τ. 206.
4.    Περί χορήγησης προέγκρισης για την ίδρυση καταστήματος λιανικής πώλησης και διάθεσης τροφίμων και ποτών  της  «Υιοί Παναγιώτη Μαθιού & Σία Ο.Ε στην περιοχή Ντάπια.
5.    Περί χορήγησης προέγκρισης για την ίδρυση καταστήματος «Κέντρο Διασκέδασης» στην κ. Χατζηγιάννη Παρασκευή στην περιοχή Παλιό Λιμάνι.