Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ ΑΚΟΜΗ.

Ή επιστολή αυτή είναι από φίλο που μας την έστειλε να τη δημοσιεύσουμε:


"Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ όμορφη η σκέψη: μια παρέα, νυκτερινή βόλτα σε κάποιο σημείο του νησιού, λίγα ποτά, ίσως και λίγα σουβλάκια γι αυτούς που πεινάνε, αρκετό χαβαλέ και γέλια.
Το φαινόμενο παρατηρείται σε ποικίλα μέρη, όπως ο φάρος, η όμορφη παραλιακή, διάφορα κτιστά παγκάκια ή η είσοδος του ξενοδοχείου Λεύκα.
Εδώ όμως είναι που παρουσιάζεται το πρόβλημα.
Σήμερα πέρασα όμορφα με την παρέα μου στο καθαρό περιβάλλον που βρήκα, με δρόσισε η βραδινή αύρα, άκουσα τα νυκτερινά τριζόνια να μου τραγουδούν και φεύγοντας άφησα αυτή την κατάσταση.
Ας αναθεωρήσουμε τις αρχές μας παιδιά. Κάποιος από την παρέα ας βρεθεί να παροτρύνει δυναμικά και τους άλλους να επιμεληθούμε τα περισσεύματα της νυκτερινής μας εξόδου, ώστε και αύριο το ίδιο σημείο να μας υποδεχτεί καθαρό. Όλοι μαζί, χαβαλέ, ας μεταφέρουμε τα σκουπίδια μας 50 μέτρα πιο μακριά, εκεί, στους κάδους της δεύτερης εισόδου της Αναργυρείου.
Έτσι θα μπορούμε να καυχηθούμε πως ότι κάνουμε το κάνουμε επειδή είμαστε πολιτισμένοι.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Έλληνας, ότι κάνει, το κάνει επειδή το πιστεύει μέσα του. Ο Γερμανός το κάνει επειδή φοβάται τον νόμο.
Αν τελικά δεν τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε καθαρό το νησί μας μ’ αυτόν τον τρόπο ας παρακαλέσουμε τον κ. δήμαρχο για ακόμη έναν κάδο, να τον έχουμε δίπλα μας, … μιας και τα 50 μέτρα είναι κάπως μακριά να τα διανύσουμε με το μηχανάκι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου