Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Περιπολικό του ...κουτιού και με γεμάτο ντεπόζιτο!

γράφει η "Νέα Εποχή", που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή:
http://neaepohi.gr/index.php/saronikos-news/spetses/peripoliko-tou-...koutiou-kai-me-gemato-ntepozito.html

Όχι ότι πρέπει να το παινευτούμε, αλλά πριν από λίγες ημέρες (9 Ιανουαρίου) η Νέα Εποχή με δημοσίευμά της παρουσιάζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα των Σπετσών. Και για να τα λέμε όλα όπως έγιναν, το δημοσίευμα προέκυψε μετά από αναφορά της Δημοτικής Συμβούλου κας Κουμπή στο Μέσον μας.
Στις 13 Ιανουαρίου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαΐτσης Αποστολάτος (ΛΑ.Ο.Σ.) κάνει ερώτηση στη Βουλή βασιζόμενος στα όσα έγραφε το Δημοσίευμα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.*

Εχθές το βράδυ, μια έκπληξη περίμενε τους λίγους (χειμώνα γαρ) κατοίκους του νησιού: Ένα περιπολικό ...του κουτιού, με γεμάτο ντεπόζιτο και ...δύο (!) αστυνομικούς μέσα, έκανε συνεχώς περιπολίες στο νησί δημιουργώντας μια καλύτερη αίσθηση ασφαλείας.
Έτσι απλά, γιατί όλα τα προβλήματα μπορούν να έχουν και λύσεις. Ας ελπίσουμε ότι το Τμήμα θα ενισχυθεί και με περισσότερο έμψυχο δυναμικό για να μπορέσουν οι άνθρωποι να κάνουν τη δουλειά τους.
*Ενδεχομένως να υπήρξαν και άλλες παρεμβάσεις που δεν τις γνωρίζουμε και ίσως να αδικούμε κάποιους που δεν τους αναφέρουμε. Ας μας το συγχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου