Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2012.

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο και ψήφισε τον προϋπολογισμό του 2012.
Α. Πριν από τη συζήτηση .
Πριν από τη συζήτηση του θέματος, ζήτησε το λόγο ο κ. Πέτρος Τσάνας, ο οποίος εξέφρασε το παράπονο για το γεγονός ότι αν και συμμετέχει σε επιτροπές του Δήμου, δεν καλείται στις συνεδριάσεις, δεν ενημερώνεται η αντιπολίτευση για διάφορα θέματα  σημαντικά, ενώ επιστολές που αποστέλλονται προς το Δήμο για να τεθούν υπόψιν  του Δημοτικού Συμβουλίου δεν κοινοποιούνται.
Αναφέρθηκε και στο χθεσινό περιστατικό της εκδήλωσης που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου και στην οποία δεν είχε κληθεί η αντιπολίτευση. Ανέφερε μάλιστα και το περιστατικό με το Ρωσικό πλοίο προεκλογικά, στη δεξίωση του οποίου , όπως είπε, δεν είχαν πάει για να συμπαρασταθούν στην αντιπολίτευση που δεν είχε κληθεί , πράγμα που είχε τις γνωστές συνέπειες. Έναντι αυτού τώρα ούτε καν καλείται από το Δήμο η αντιπολίτευση  να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου.
Στη συνέχεια πήραμε το λόγο εμείς( Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή) κι εκφράσαμε επίσης το παράπονο και για τη χθεσινή εκδήλωση για την οποία δεν κληθήκαμε. Η αντίδραση ήταν αχαρακτήριστη. Παραθέτουμε απόσπασμα  .
Είπε μια κουβέντα ο κ. Τσάνας :"Να δούμε ποιος λέει τα ψέμματα" Αυτή είναι η ουσία.
Κάποια στιγμή τα ψέμματα τελειώνουν. και φυσικά ισχύει το "μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει έναν άνθρωπο για πάντα, μπορεί να  τους κοροϊδεύει όλους για μια στιγμή, αλλά δεν μπορεί να τους κοροϊδεύει όλους για πάντα ..."
Για να ακούσετε το απόσπασμα κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://youtu.be/5USnVNsN0T4

14 σχόλια:

  1. Εύγε
    1) Ωραία συμπεριφορά του κ. Φαρδέλου. "Τι λες μωρέ" .... - Έτσι μιλάνε ;;;;
    2) Επάνω η φωνή για να καλύψουμε τους άλλους που διαμαρτύρονται.
    3) "Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος" ;;; (από τη συμπεριφορά του δήμου εννοεί ;;;)
    4) Όταν μιλάει μια γυναίκα εκεί μέσα ή όταν φέρνει μια πρόταση την αντιμετωπίζετε με το ύφος "χα χα χα τώρα τι μιλάει και αυτή ;;; - μη της δίνεται και τόσο σημασία"
    .
    Σε ποιόν πλανήτη ζείτε ;;;
    .
    .
    Α !! και κάτι τελευταίο. Πολύ όμορφη η κίνηση του δήμου να σκορπίσει στο νησί αριστερά δεξιά βαρκούλες με φωτάκια. Αλλά πείτε στους ανεγκέφαλους που βάλανε τα φωτάκια ότι όταν θέλουμε να δώσουμε γραμμικό περίγραμμα αντικειμένου (ελπίζω να μη χρησιμοποιώ δύσκολες λέξεις) βάζουμε τα λαμπάκια ακριβώς και με τη σειρά που πρέπει στα κομβικά γραμμικά σημεία. Δεν τα πετάμε επάνω στο πλεούμενο και ότι κάτσει έκατσε, γιατί από μακριά φαίνεται σαν ένα μπούγιο από λαμπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξεβουλώσεις τ'αυτιά σου. Δεν είπε ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ αλλά είπε ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ.
    Η χαρακτηριστική φράση ενός φαλλοκράτη. Αν ήταν και γυναίκα του στο μωρή θα είχε πέσει και η πρώτη γροθιά. Έτσι δηλαδή για να καταλάβει ποιός είναι ο άντρας εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά ηρεμήστε. Δεν κινδυνεύω από κανέναν φαλλοκράτη.(ο συγκεκριμένος δεν είναι).Το "μωρή" είναι το θηλυκό του "μωρέ". Και τα δυο είναι εξ' ίσου κακά.Ούτε από αυτό κινδυνεύω.Μωρός ή μωρή αποδεικνύεται κάποιος και κάποια από τη συμπεριφορά του και τα ίδια του τα λόγια. Και δυστυχώς τότε δε μπορεί και κανείς να τον/την υπερασπιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλλιόπη Φαρδέλλου12 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:49 π.μ.

    Αν αυτά που λέτε τα υποστηρίζετε θα γράφατε και το ονοματεπώνημο σας αλλα μάλλον φοβάστε για να γράφεται ΑΝΩΝΥΜΟΣ και όλες αυτές τις απόψεις και τις γνωμες να τις λέτε μπροστά στον άλλο όχι σε μια ιστοσελίδα στο internet.... Υ.Ρ. Το Φαρδέλλος γράφεται με 2 λ ευχαριστω!αα και να ακούτε καλύτερα το video sto youtube μήν κάνετε το Ε Η !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eυχαριστούμε πολύ τους ανώνυμους σχολιαστές (γνώστες σχεδίου και γραμμικών περιγραμμάτων)και ελπίζουμε του χρόνου να μας φέρουν την βάρκα τους να καρφώσουμε τα λαμπάκια για να διατηρήσουμε το περίγραμμα .
    Επίσης να φυλάνε βάρδια από τους κακόβουλους ανώνυμους σαν και αυτούς που τα καταστρέφουν.....
    Αν εμφανιστούν παρακαλώ και ένα μάθημα σχεδίου ...

    Π . Χελιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά ξεκαθαρίζουμε πως μπορεί να δημοσιεύουμε κάποια σχόλια, αλλά δεν συμφωνούμε με όσα γράφονται. Ο χαρακτηρισμός "ανεγκέφαλοι" είναι απαράδεκτος.Όπως και να έχει κάποιοι άνθρωποι κουράζονται και κάνουν ό,τι μπορούν. Αν κάποιος θεωρεί πως θα έπρεπε να γίνει αλλιώς δεν έχει και το δικαίωμα να προσβάλλει αυτούς που κουράστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα περίμενα ποτέ από ένα blog που ξεκίνησε από νέους ανθρώπους να φιλοξενεί υβριστές κουκουλοφόρους και να θεωρεί την διαφωνία ίση με το ανώνυμο υβρεολόγιο
    Π . Χελιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουμε αναρτήσει στο παρελθόν ανώνυμες ύβρεις που στρέφονταν εναντίον μας κατονομάζοντάς μας. Δεν θα την αναρτούσαμε αν κατονόμαζε προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ηρεμηστε ολοι και φρονιτιστε το καλυτερο για το νησι γιατι ετσι δεν παει πουθενα η υποθεση Σπετσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά δεν πάτε να μαζέψετε τα σκουπίδια και τις γουρουνες που κόντευαν το καλοκαίρι να μας πατήσουν και να αφήσετε τα καραβακια και τα λαμπάκια. Όσο πλήρωνε ο Δήμαρχος απ' την τσέπη του τη καθαριότητα το νησί ήταν καθαρό. Τώρα που "πληρώνει ο Δήμος ..άστα να πάνε. Μήπως πρέπει να αναθέσουμε τους Δήμους σε ιδιώτες; Για να το σκεφτούμε. Αποκρατικοποίηση και στους Δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to an plirwne i oxi o dimarxos apo tin tsepi toy sikwnei megali kouventa.mipws i katastasi alaxe apo tote poy evgalan apo antidimarxo ton tampo? oso itan aftos egine kati me tin ka8ariotita.meta tipota . pali ta idia. giati den tous arese?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι γουρούνες σε πηράξανε;Τα άλλα χάλια δεν τα βλέπεισ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι. Το δίδυμο Παναγιώτης Τάμπος ήτανε αχτύπητο. Το κυκλοφοριακό ποιος το είχε; Ναι με πειράξανε οι γουρούνες γιατί δυο φορές κινδύνευσα να πάω κάτω απ τις ρόδες τους. Τα άλλα χάλια κανονίστε τα εσείς που μένετε μόνιμα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mην καταπιάνεστε με έριδες στα Δημοτικά Συμβούλια και ασημαντότητες
    Αυτά θα αποσυντονίσουν εντελώς από τους καλούς στόχους που όλοι πιστεύω ότι έχουν .
    Καταπιαστείτε με τα μεγάλα πράγματα εκεί έτσι ώστε να αναδιοργανωθεί το νησί εντελώς με τέτοιες υποδομές (οσες είναι δυνατόν ) ώστε να μπορεί να υποδεχτεί μεγάλο αριθμό τουριστών όχι αδιάκριτα άλλα στην βάση να δεχτεί
    μεγάλο αριθμό τουριστών στην βάση οικονομικού εύπορου τουρισμού .
    Το έχω ξαναγράψει εδώ δεν είναι ακατόρθωτο το νησί να πάρει διεθνή προβολή
    Και δεν είναι ακατόρθωτο το νησί να αποτελέσει σταθμό ταξιδιών τακτικών δρομολογίων μεγάλων κρουαζιερόπλοιων .
    Ξεκινήστε κάποια πράγματα που δεν έχουν μεγάλο κόστος - υποδομής πλέον για να δεχτείτε μεγάλα κρουαζιερόπλοια αν τα θέλετε βέβαια , μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που ίσως να μην τα θέλουν και δεν θα διστάσουν βέβαια να ναρκοθετήσουν τέτοιες προσπάθειες αν τελικά κάποτε αρχισουν να γινονται .
    Δεν θέλω να αναφερθώ για ποιους λόγους ίσως δεν θελήσουν τέτοια προβολή

    Στήστε κάποια υποδομή προγραμματίστε βήμα βήμα τι θέλετε και τι δεν θέλετε για το νησί.
    Παράλληλα βρείτε καταλλήλους ανθρώπους να σας δείξουν τρόπους προσέλκυσης
    Διεθνούς τουριστικού ρεύματος και τρόπους προβολής.
    Βάλτε στόχους αν πετυχετε θα έχετε κάνει έργο μεγάλο που κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουν μετά από εσάς αν αποτύχετε δεν πειράζει απλά κάνατε προσπάθεια .
    Ποτέ κανένας Δήμαρχος και πουθενά σε κανένα μέρος της γης δεν είναι από μόνος του ικανός να αλλάξει μόνος του τα πάντα όσο ικανός και αν είναι .
    Πρέπει το δημοτικό συμβούλιο και τα μελή του να τον στηρίξουν από κοινού.
    Όποιος και αν είναι Δήμαρχος ΟΙ Δήμαρχοι και οι δημαρχιακοί σύμβουλοι έρχονται Και παρέρχονται .
    Υποτίθεται ότι οι Δήμαρχοι πάντα θέλουν να προσφέρουν στο νησί με την εργασία τους και τις ιδέες τους .
    Πρέπει όμως να έχει δίπλα του ανθρώπους που μπορούν και θέλουν ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ να αλλάξει προς το καλύτερο το νησί άλλα να μην αλλάξει σε φιλολογική βάση ΜΟΝΟ. Από φιλολογία δόξα τω θεω έχουμε αρκετούς στην Ελληνική Ιστορία. ΔΗΜ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή