Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Οι Τραπεζικοί Λογαριασμοί του Δήμου.

κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Δαμδημόπουλος, είπε πως από το 2012 είχε υποβάλλει στο Δήμαρχο ερώτημα σχετικά με το πόσους τραπεζικούς Λογαριασμούς έχει ο Δήμος Σπετσών. Ο Δήμαρχος εγγράφως του είχε απαντήσει πως έχε ι" έναν για τη μισθοδοσία των Υπαλλήλων  και έναν κανονικό".
Χθες λοιπόν ο κ. Δαμδημόπουλος, ανέφερε τους αριθμούς άλλων 5 Τραπεζικών Λογαριασμών  και ρώτησε να του πει ο Δήμαρχος, αν αυτοί οι Λογαριασμοί είναι του Δήμου Σπετσών.
Ο Δήμαρχος απάντησε πως θα ρωτήσει την ταμειακή Υπηρεσία και θα του απαντήσει.
Μάλιστα κάποιος  εξωθεσμμικός  υποστηρικτής, παρεξηγήθηκε από την ερώτηση και παρενέβη γιατί θεώρησε πως η ερώτηση αυτή θέτει σε αμφισβήτηση την απάντηση που είχε δώσει ο δήμαρχος τότε.

4 σχόλια:

  1. Εγω δεν υποστηριζω κανεναν γιατι καθε φορα βγαινουν οι ιδιοι...Εκτος οτι ολοι εχουν βαλει υποψηφιοτητα με ολους...Να ρωτησω κατι?Ο κος Δαμδημοπουλος που εμαθε για τους τραπεζικους λογαριασμους?Δεν γνωριζει οτι υπαρχει τραπεζικο απορρητο???Ασχετως αν ειναι προσωπο ή δημος στην προκειμενη περιπτωση....Οποιος εχει υπαλληλος εχει αναφερει για τους λογαριασμους εχει πραξει κακως...Εγω προσωπικα θα το τραβαγα μεχρι τα ακρα γιατι ολοι ψαχνουν αφορμες κ σκαλιζουν πραγματα...Ολοι τα ιδια θα εκαναν...Κ επειδη σας θεωρω ευφυη ανθρωπο απορω πως κατεβαινεται με υποψηφιους με καποιους που κατηγορουσατε στην προηγουμενη εκλογικη αναμετρηση???Απορω ποτε θα παει μπροστα αυτος ο τοπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τέτοιο ζήτημα αμέσως επί τόπου έπρεπε να δίνανε απάντηση. Δεν είναι αστεία αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα απαντήσει ο δήμαρχος αν πράγματι υπάρχουν αυτοί οι λογαριασμοί; Ποιος θα πάρει την ευθύνη; Εσείς ρωτήσατε και δεν κάνατε τἰποτα αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή