Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Με πολιτικό λόγο.

Στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου μιλήσαμε για πολιτικό πολιτισμό.
Πώς τον αντιλαμβανόμαστε;
Κυρίως ως αντιπαράθεση με πολιτικό λόγο και πολιτικά επιχειρήματα, χωρίς χτυπήματα κάτω απ'τη μέση και λασπολογία.Χωρίς εκβιασμούς , εκφοβισμούς και άλλα αθέμιτα μέσα.

Εμείς κρατάμε την ψυχραιμία μας και πιστεύουμε πως  οι πολίτες στις μέρες μας δεν ανέχονται συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Το χθεσινό περιστατικό με την απομάκρυνση της κυρίας Ανθής Παπανικολάου-Στεφάνου από το πολυδύναμο ιατρείο των Σπετσών όπου εθελοντικά και αμισθί   συνέχιζε και μετά τη συνταξιοδότησή της  να προσφέρει τις Υπηρεσίες της στο χώρο που εργαζόταν επί 40 χρόνια,είναι πέρα από κάθε λογική.

Για την προσφορά της αυτή, ο Δήμος είχε τιμήσει , μετά από δική μας πρόταση την κυρία Παπανικολάου με μετάλλιο. Τα μετάλλια , αν δεν συνοδεύονται από ανάλογες συμπεριφορές ,αποτελούν εμπαιγμό.
Η δικαιολογία του Δ/ντή του πολυδύναμου ιατρείου ότι  είναι φίλα κειμένη στην παράταξή μας  και ενδέχεται να λειτουργήσει υπέρ μας.ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Σημειωτέον ότι  η απομάκρυνσή της  έγινε μέχρι τις εκλογές.

Ντροπή!!



2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χούντα δεν τελείωσε το '73.Εσείς οι εκπαιδευτικοί στις γιορτές που οργανώνατε για τα Πολυτεχνεία και όλα αυτά τί μαθαίνατε στα παιδιά;Μόνο επαναστατικά τραγουδάκια;Κατά τα άλλα ανέχονται και συχνά ακολουθούν κιόλας τον κάθε φασίστα, και χάβουν κι επιχειρήματα που τους δασκαλεύει.Μέσα τους δεν επαναστατεί τίποτα με όλα αυτά;καλά η γενιά η δικιά μας έχει σαπίσει. Αμ και η νέα καθώς φαίνεται ακολουθεί την ίδια πορεία. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που τουλάχιστον ενοχλούνται και αντιδρούν σε όλο αυτό. Μη φοβάστε. Χούντα είναι θα περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή