Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η Περιφερειάρχης, το ενδιαφέρον της για τα χαμένα χρήματα απο καθυστερήσεις έργων και η χωματερή των Σπετσών.






Χθες διαβάσαμε πως η περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου ζήτησε έρευνα στον ΕΔΣΝΑ του οποίου είναι πρόεδρος ,για τα αίτια πρόκλησης τόκων υπερημερίας εις βάρος της περιουσίας του, ουσιαστικά εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.
Μπράβο της και πολύ καλά έκανε.
Με αφορμή αυτό, παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από τη χωματερή των Σπετσών, εκεί που γίνεται το μεγάλο έργο της αποκατάστασης, που όμως φαίνεται πως  έχει πολλές αμαρτίες και τελευταία κατάντησε γεφύρι της Άρτας, αφού η προχθεσινή βροχούλα πήρε μάντρες και χώματα . Τα χώματα πήγανε στη θάλασσα, ενώ φαίνεται πως στην επόμενη βροχούλα θα φύγουν τελείως και θα αποκαλυφθούν τα υλικά (πλαστικά;χωματόπανα;) που είναι  από κάτω.
Πέραν αυτού, όπως έχουμε ξαναγράψει, δίπλα στην αποκαθισταμένη και αποκατασταθείσα χωματερή, λειτουργεί άτυπα μια άλλη, η οποία μάλιστα είναι ορατή από παντού.

Και φυσικά οι σκαμένοι δρόμοι στο Καστέλλι, παρέμειναν έτσι όλο το καλοκαίρι, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που μας είχε δώσει ο αντιδήμαρχος κ. Πάνου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα πιάσανε οι βροχές κι ο κόσμος περνάει από τις λάσπες για να πάει σπίτι του.

Κυρία Δούρου μας, δεν είναι μόνο οι τόκοι υπερημερίας που απειλούν την περιουσία του Ελληνικού λαού. Είναι κι άλλα πολλά , σχετικά με τα έργα.Εδώ τίθεται το θέμα , αν τα λεφτά των έργων πάνε στα έργα... Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ότι στο δρόμο Δεξαμενή-Ανάληψη εμφανίζονται από το 2011 έως το 2014 έργα 250.000 Ευρώ, τα οποία είναι έργα ενταγμένα και πληρωμένα από άλλους κωδικούς κλπ. Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό...

Αυτά και άλλα πολλά....

Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου