Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.



 Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, ώστε ο Δήμος να έχει κάποιο έσοδο ή να λύσει το ζήτημα της στέγασης των Υπηρεσιών του, ή να δημιουργήσει εστίες πολιτισμού, εντούτοις η κατάσταση παραμένει ίδια. Άνευ ανταλλάγματος για το Δήμο  εξυπηρετούνται συγγενείς και φίλοι.Κι αυτό από την αρχή της ανάληψης του Δήμου από τον κ. Λυράκη μέχρι σήμερα.
Οι φωτογραφίες είναι πολύ πρόσφατες, από το παλιό Λιμεναρχείο.
Στην ψαραγορά επίσης, υπάρχει ένα κατάστημα που για το Δήμο εμφανίζεται κενό, ενώ είναι κατειλημμένο, πάλι χωρίς έσοδο για το Δήμο.
Στην Αγία Παρασκευή εν όψει ενός " μεγάλου" γάμου όλη η παραλία καταλήφθηκε και γίνονται εγκαταστάσεις. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ρωτήσαμε τί συμβαίνει και γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ξέρει τίποτα; Ο αντιδήμαρχος απάντησε πως οι διοργανωτές του γάμου δώρισαν πέρσι 6.500 Ευρώ για την παιδική χαρά ,της οποίας σημειωτέον η επισκευή έγινε από άλλα κονδύλια και μεις απορήσαμε πότε έγινε  αποδοχή του ποσού αυτού;
Κι άλλη φορά είχαν γίνει εγκαταστάσεις για γάμο εκεί, αλλά τότε η περιοχή ήταν νοικιασμένη σε ιδιώτη και αυτός είχε την ευθύνη, τώρα δεν υπάρχει καν ενοικιαστής.
 Στην Πυτιούσα  σκάβουν, άγνωστο για ποιο έργο. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει ιδέαν.Χωρίς απόφαση και χωρίς εγκρίσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ενώ για το παραμικρό παραπέμπουμε τους ιδιώτες στους οποίους δίνουμε την όποια άδεια διαμόρφωσης, να πάρουν τις σχετικές εγκρίσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Δεν είμαστε αντίθετοι ούτε με τους γάμους ούτε με τίποτα. Είμαστε αντίθετοι με την αυθαιρεσία.
Η περιουσία του Δήμου δεν είναι αμπέλι ξέφραγο να το εκμεταλλεύεται με αδιαφάνεια ο κάθε εκλεγμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου