Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπετσών την 22α του μηνός Μαΐου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30 , 
για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1.        Χορήγηση οικονομικού βοηθήματος σε δημότη Σπετσών για έξοδα νοσηλείας.
2.        Περίαιτήματος της οργανωτικής επιτροπής του SpetsesTerraChallengeγια διεξαγωγή επίσημου τριήμερου διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας, υπό την αιγίδα του δήμου Σπετσών.
3.        Περί του υπ’ αρ. 1696/14-05-2018 αιτήματος ιδιοκτητών τουριστικών ημερόπλοιων νηολογίου Σπετσών.
4.        Περί έγκρισης τσιμεντόστρωσης κοινοχρήστου χώρου έμπροσθεν ιδιοκτησίας κ. Κόκορη Ελευθέριου στην περιοχή Αγ. Ελευθέριου, κατόπιν αιτήσεώς του και με δικές του δαπάνες.
5.        Διάθεση πίστωσης για κάλυψη δαπανών ενόψει της επίσκεψης Της Αυτού Θείας Παναγιώτητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, και της ανακήρυξής Του σε επίτιμο δημότη Σπετσών.
6.        Περί έγκρισης συμβολικής δενδροφύτευσης μίας ελιάς από ΤηνΑυτού Θεία Παναγιώτητα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, στον περιβάλλοντα χώρο του Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Σπετσών.
7.        Διάθεση πίστωσης για ηχητική κάλυψη και μεταφορικά έξοδα στα πλαίσια της διοργάνωσης των αγώνων «SpetsesClassicYachtRace 2018».
8.        1η αναμόρφωση προϋπολογισμού δήμου Σπετσών έτους 2018 κατόπιν αποδοχής ποσού 60.000,00 € για αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες.
9.        Περί υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση υφιστάμενων και δημιουργίας νέων παιδικών χαρών του δήμου Σπετσών.
10.    Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” για την επισκευή-συντήρηση του αύλειου χώρου του γυμνάσιου Σπετσών." 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου