Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Κατάντια


Από τα  7 οχήματα καθαριότητας που διαθέτει ο Δήμος Σπετσών, μόνο 2 είναι σε λειτουργία. 
Από αυτά το 1 είναι στελεχωμένο από 2 μόνιμους υπαλλήλους κι από 1 ακόμα χωρίς σύμβαση.
Τον ένα μόνιμο υπάλληλο τον έχουν " τιμωρήσει"  αναθέτοντάς του να ακολουθεί με το μηχανάκι του το αυτοκίνητο και να μαζεύει τα σκουπίδια.
Το δεύτερο αμάξι είναι ένα ανοικτό Νissan και βρίσκεται στην κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες.Σ' αυτά τα αυτοκίνητα επιβαίνουν εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οδηγός και συνοδηγοί. Και μιλάμε για τον τομέα της καθαριότητας, στην οποία το πλεόνασμα  , δηλαδή η διαφορά εσόδων -εξόδων, φτάνει τις 400.000 το έτος, δηλαδή από το 2011 υπερβαίνει το 1.500.000, ποσόν που θα επέτρεπε  την ανανέωση των οχημάτων. Αυτό είναι κατάντια.

8 σχόλια:

  1. Πάντως έχουν φροντίσει να έχει καλά λάστιχά,όχι τίποτα άλω,μη τους σταματήσει η αστυνομία,τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διοι μόνιμοι τα κατάντησαν ετσι,πάνε για δουλειά στης 7 και σχολανε στης 9 Έτσι δουλεύουμε όλοι ,ας κοιτάξουμε που δεν έχουμε γιατρούς και μην κοιτακοιτάμε να βγάλουμε το μάτι ο ένας στον αλλον αντί να είμαστε ενωμενοι σαν ΣΠΕΤΣΙΩΤΕΣ κοιταχτε Κ.Μοιρουλα τα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο δεν ενδιαφέρουν αυτά στους ΣΠΕΤΣΙΩΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συνεργεία για της οποιεσδήποτε επισκευές δεν τα πληρώνει το προσωπικό,άλως είναι υπεύθυνος για αυτά και προς ενημερώσει,από ότι έβλεπα μέχρι πρότινος δεν το οδηγούσε κάποιος μόνιμος υπάλληλος αλλά κάποιος άσχετος εντελώς με το αντικείμενο,ιδού τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα καλα αυτος ο κακομοιρης οδηγος που κυκλοφορει με αυτο το σαραβαλο τι ευθυνη φερει σε περιπτωση που υπαρξει ατυχημα,διερωτωμαι και με ποιο κρητηριο οι ιθυνοντες του επιτρεπουν να το οδηγει μεσα στην πολη και εξω απο αυτην αφου το γνωριζουν?Αν οι νομοι αυτης της χωρας ηταν σε ισχυ η αστυνομια δεν θα επρεπε να απαγορευσει την κυκλοφορια αυτου του οχηματος και να λογοδοτησουν οι υπευθυνοι η περιμενουμε πρωτα να γινει το κακο και να χαθουν ζωες για να ενεργησουν??Ευχομαι σε αυτον-αυτους που το οδηγουν(και δεν γνωριζω τι αναγκες εχουν οι ανθρωποι και δεν μπορουν να αρνηθουν-ολοι γνωριζουμε την δινη κατασταση που ζουν καθημερινα εκατονταδες-χιλιαδες συνανθρωποι μας)ευχομαι λοιπον ο Θεος να τους δινει δυναμη και κουραγιο και θα ρθουν καλυτερες μερες,καλυτερα χρονια...Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν αληθευουν τα ποσα που αναφερεστε, οι υπευθυνοι που επιτρεπουν να κυκλοφορει αυτο το οχημα εκτος οτι θα επρεπε να καθαιρεθουν απο την θεση που κατεχουν θα επρεπε να ερθουν και αντιμετωποι με το νομο και οτι συνεπαγεται απο αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτός ο "άλως" είναι η αντανάκλαση του σεληνιακού φωτός πάνω στους παγοκρυστάλλους των νεφών ή είναι κάποιος άλλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά για όνομα του Θεού,δεν βλέπεται ότι το αμάξι είναι έτσι για αρκετά χρόνια,δεν γίνονται αυτές οι σαπίλες σε ένα δύο πέντε μήνες,αυτό είναι ασυντήρητο για χρόνια.Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτό που βλέπουμε,εδώ μιλάμε για δημόσιο κίνδυνο,οι ευθύνες βαραίνουν πολλές υπηρεσίες,επίσης βάση αυτές της φωτογραφίες επιβάλετε να ελεγχθεί όλος ο στόλος του δήμου,γιατί εφόσον ένα μικρό αμάξι είναι έτσι τα υπόλοιπα και μεγαλύτερα σε τη κατάσταση βρίσκονται και εν πάση περίπτωση αν οι υπεύθυνοι αδυνατούν ή δεν ενδιαφέρονται η αντιπολίτευση που είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντιπολίτευση κάνει το καθήκον της στο ακέραιο, μέσα στο πλαίσιο που της επιτρέπει ο ρόλος της. Πιο απλά, δεν κυβερνάμε εμείς το Δήμο, είμαστε μειοψηφία. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με το θέμα της καθαριότητας και των εργαζομένων σ'αυτήν καθώς και των οχημάτων.Τουλάχιστον αυτή η αντιπολίτευση αυτές τις δυο τετραετίες έχει επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή