Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

12-14 Οκτωβρίου :Ο Spetses mini-marathon

 Από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο που είναι για δεύτερη χρονιά από τους βασικούς διοργανωτές και  χορηγούς διαμονής του Spetses mini-marathon που φετος θα γίνει στις 12 -14 Οκτωβρίου, έχει βγει η παρακάτω ανακοίνωση:

" Αν τρέχεις, αν κολυμπάς, αν κάνεις ποδήλατο ή αν έχεις παιδιά, στις 12-14 Οκτωβρίου πρέπει να βρίσκεσαι στις Σπέτσες! Οι συμμετοχές είναι ήδη εκατοντάδες και το νησί μπαίνει σε ρυθμούς αγώνα! Υπενθυμίζουμε στους Σπετσιώτες ότι μπορούν να εγγράφονται στο ξενοδοχείο( Ποσειδώνιον)  για τους αγώνες. Όσοι γραφτούν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα δείτε και το όνομά σας γραμμένο στο bib που θα φορέσετε. Σας περιμένουμε!! more info www.spetsesmarathon.com" 





Ο δεύτερος «Spetses Mini Marathon», θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ., στο νησί των Σπετσών. Πρόκειται για ένα μαζικό, αθλητικό event που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στις Σπέτσες και θα χωρίζεται σε δύο διαδρομές, των 26 χλμ. (Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού) και 5χλμ. (Fun Run Ιστορικός Γύρος της Πόλης)
Ο φετινός αγώνας μετατρέπεται σε ένα πλούσιο αθλητικό τριήμερο, που πλέον από τις βασικές διαδρομές των 5 και 26 χλμ, περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.
Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί:
  • Παιδικός Αγώνας 1000 μ. (Σάββατο 13 Οκτωβρίου)
  • Κολυμβητικοί Αγώνες 2.500 και 5.000 μέτρων (Σάββατο 13 Οκτωβρίου)
  • Μη Αγωνιστικός  Ποδηλατικός Γύρος του Νησιού (Σάββατο 13 Οκτωβρίου)
  • Free for all MELISSA Pasta night (Σάββατο 13 Οκτωβρίου)
  • Έκθεση Αθλητικής – Δρομικής Φωτογραφίας (από Παρασκευή 12 Οκτωβρίου)

Ο θεσμός πλέον του Spetses mini-marathon, πρέπει να έχει τη στήριξη όλων μας γιατί προωθεί τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα και εξασφαλίζει για το νησί ένα ακόμα Σαββατοκύριακο του Φθινοπώρου γεμάτο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου