Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Προκληθήκαμε για μια ακόμα φορά.

 Της Καλομοίρας Αργυρίου-Κουμπή.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο,  ο αντιδήμαρχος κ. Τζιάμος  αναφέρθηκε στην εκπομπή του kontra chanel σχετικά με το νερό στις Σπέτσες. Είπε λοιπόν πως επικοινώνησε με τον κ. Αϊβαλιώτη ( τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ) ο οποίος του είπε πως τις πληροφορίες τις παίρνει απο εμάς.

Στην εκπομπή  όντως αναφέρθηκε το όνομά μου , αλλά ο κ. Αϊβαλιώτης δεν λέει πουθενά πως είχα εγώ κάποια επικοινωνία μαζί του και τον πληροφόρησα-πράγμα που φυσικά δεν έχει γίνει.
Και να είχε γίνει, δεν θα ήταν μεμπτό, αλλά δεν έγινε.Η αλήθεια είναι πως εμείς, όλη η αντιπολίτευση,( και ο ανεξάρτητος), αρχές καλοκαιριού πληροφορηθήκαμε για τις καταγγελίες τόσο του αντιπεριφερειάρχη , όσο και κάποιας οικολογικής οργάνωσης  που καταγγέλει όλη την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο για κακουργηματικές πράξεις .
Διαπιστώσαμε  πως ο Δήμαρχος είχε στο συρτάρι του την καταγγελία Κατσικάρη και δεν είχε ενημερώσει κανέναν από εμάς.Τότε ψάξαμε να βρούμε τί ακριβώς συμβαίνει με το θέμα αυτό, ως καταγγελλόμενοι ,όχι ως καταγγέλλοντες . Τα αποτελέσματα της έρευνάς μας , δεν τα δημοσιοποιήσαμε, επειδή πιστεύουμε πως η διαχείριση της είδησης απαιτεί αυτοσυγκράτηση, ωριμότητα και υπολογισμό των παραπλεύρων απωλειών.Άλλωστε το καθήκον μας το είχαμε κάνει όταν έπρεπε. Προκληθήκαμε πολλές φορές ως τώρα από το Δήμαρχο και κάποιους ( οι υπόλοιποι ίσως να μην έχουν πάρει χαμπάρι τί ακριβώς συμβαίνει) από τη συμπολίτευση. Ωστόσο εν μέσω τουριστικής σεζόν, εμείς επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο της σιωπής, έχοντας συναίσθηση της σημασίας που έχει το "μεῖζον ἀγαθόν" του νερού. Χθες η πρόκληση ξεπέρασε κάθε όριο. Ο αντιδήμαρχος Τζιάμος  είπε "Θέλεις να βλάψεις το νησί και τα διαδίδεις εσύ" . Τον προκάλεσα  να τηλεφωνήσει επί τόπου , αυτή τη στιγμή,στον κ. Αϊβαλιώτη , με ανοιχτή ακρόαση να δούμε ποιος λέει αλήθεια. Δεν το έκανε.Είπε πως θα παραστούν στο πάνελ στην εκπομπή.
Μετά από τη χθεσινή πρόκληση, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους δημότες μας , να βγάλουμε την αλήθεια και την ευθύνη για τις παράπλευρες απώλειες δεν την έχουμε εμείς, αλλά  οι υπαίτιοι. Άλλωστε "ο τρώσας και ιάσεται".
Τις επόμενες μέρες θα εκδώσουμε  δελτίο τύπου.
Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι η εκπομπή όπως έχει ανέβει στο youtube. 
http://www.youtube.com/watch?v=lz9a3rHNmkI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου