Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Και η αντιπολίτευση στηρίζει το Spetseς mini marathon και τους εθελοντές.

Η αντιπολίτευση του Δήμου Σπετσών, στήριξε και στηρίζει το θεσμό του Spetseς mini marathon .
Αυτή είναι η αλήθεια.
Η "συμπολίτευση"όμως ,προχωράει σε φτηνές μεθοδεύσεις και φαίνεται εκ των πραγμάτων πως προσπαθεί να περάσει προς τα έξω ότι η αντιπολίτευση είναι απούσα  .
Σήμερα διαπιστώσαμε μια ακόμα φτηνή μεθόδευση  με το σκοπό αυτό. Διαπιστώσαμε
πως αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη τελετή βράβευσης των εθελοντών στην Καποδιστριακή, για την οποία καμιά ενημέρωση δεν είχαμε. Μια ανακοίνωση αναρτημένη που καταλήγει στη φράση  "εκ του Δήμου" που ειδοποιεί τους εθελοντές που προφανώς είχαν  προσκληθεί, πως αντί για το Δημαρχείο, η "τελετή" θα γίνει στην Καποδιστριακή, ήταν αυτή που μας πληροφόρησε πως κάτι γίνεται τώρα..
Μπράβο στους εθελοντές, τους αξίζει τιμή και βράβευση και αν μας ρωτούσε κάποιος δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση γι αυτό.
Ο Δήμος όμως δεν είναι τσιφλίκι κάποιων. Δεν δικαιούται κανείς να καπηλεύεται την αγνή προσφορά των εθελοντών  και να ασκεί φτηνή πολιτική.
Ντροπή!  Δεν είναι η πρώτη φορά. Το καλοκαίρι είχε στηθεί ολόκληρη δεξίωση για το Συνέδριο διεθνούς δικαίου και  πάλι τυχαία  πληροφορηθήκαμε   οι δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης το γεγονός.
 Οι εθελοντές είναι Σπετσιώτες από κάθε δημοτική παράταξη που έσπευσαν να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν . Δεν πήγαν ούτε με πολιτικές ταμπέλες, ούτε ως "οπαδοί" συγκεκριμένης   παράταξης, όπως έκαναν άλλωστε και οι αθλητές που συμμετείχαν.
Η αντιπολίτευση έχει τονίσει πως στηρίζει το θεσμό, έχει ψηφίσει τις πιστώσεις που διατέθηκαν από το Δήμο για τη  διοργάνωση και όποτε αναφέρθηκε στο γεγονός  μοναδικό κριτήριό της ήταν και είναι  όλη η διοργάνωση να είναι  εις όφελος των Σπετσών ,του Δήμου και των δημοτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου