Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Μια επιχορήγηση 125.000 Ευρώ από το Μάρτιο χωρίς αποδοχή του ποσού.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Νικ. Μέξης, Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, έθεσε το ερώτημα, γιατί ενώ υπάρχουν στην Τράπεζα της Ελλάδος 125.000 Ευρώ από επιχορηγήσεις για τη μεταφορά νερού, δεν έχει γίνει αποδοχή του ποσού από το Δήμο ως τώρα.
Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Κ. Τζιάμος δήλωσε  άγνοια και ρώτησε τον κ. Μέξη πού το ξέρει. Ο κ. Μέξης απάντησε πως τηλεφώνησε στην Περιφέρεια , ρώτησε αν μπήκε  η δόση της επιχορήγησης και το έμαθε.
( Ουσιαστικά ο κ. Μέξης έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει οι "αρμόδιοι" της συμπολίτευσης. Στο δημόσιο τομέα, όταν περιμένει κανείς χρήματα από επιχορηγήσεις, χρηματοδοτήσεις κλπ, ενδιαφέρεται και τηλεφωνεί , ρωτάει και μαθαίνει).
Εκτός αυτού,  είναι περίεργο να μην ξέρει ο αντιδήμαρχος για το ποσόν αυτό της επιχορήγησης (και δεν υπαινίσσομαι πως δεν είπε αλήθεια).Είναι περίεργο, διότι όσοι συναλλάσσονται με την Τράπεζα της Ελλάδος (κυρίως δημόσιες Υπηρεσίες και φορείς), γνωρίζουν καλά πως έστω κι ένα Ευρώ να υπάρχει στον Τραπεζικό Λογαριασμό, η Τράπεζα κάθε μήνα στέλνει με συστημένη επιστολή την κίνηση  του τραπεζικού Λογαριασμού και ενημερώνει. Ο κ. Τζιάμος   υποσχέθηκε πως θα ερευνήσει το θέμα και θα απαντήσει.

1 σχόλιο: