Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιους αφορούσαν τα τιμολόγια ;

Σχετικά με τα τιμολόγια του πίνακα των ληξιπρόθεσμων οφειλών , δημοσιεύτηκε σε  δελτίο τύπου του δημάρχου στο διαδίκτυο πως    "τα 93.221,17 ευρώ αφορούν επαγγελματίες Σπετσιώτες συντοπίτες μας"  και με τον τρόπο αυτό δημιουργεί  ψευδείς εντυπώσεις πως αυτή η διαδικασία αφορά  πολλούς επαγγελματίες  που έχουν λαμβάνειν από το Δήμο  .

 Η αλήθεια είναι πως το ποσόν αυτό αφορά μόνο 3 τιμολόγια αφού 

  •  από αυτό το ποσόν  οι 90.594,67 είναι τιμολόγιο της Αρκαδικής ( για τη μεταφορά του νερού) του 2011. Αυτό  είχε σταλεί στην επίτροπο κι είχε επιστραφεί πίσω .  Αν ισχύει ότι   είχε αποκτήσει μετά νομιμότητα , όπως λέχθηκε, τότε γιατί δεν πληρώθηκε αφού  υπήρχαν χρήματα των επιχορηγήσεων για το συγκεκριμένο έργο , αδιάθετα αυτό το διάστημα τα οποία ήταν έκτακτα ειδικευμένα που σημαίνει πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλη χρήση πέραν αυτής για την οποία δόθηκαν;
  •  οι 1.858,50 αφορούν  τιμολόγιο του κ. Σπαρτιάτη   του οποίου τα οφείλει   ο Δήμος από το 2002. Το τιμολόγιο  αυτό  δεν είχε πρόβλημα ούτε αφορούσε μεγάλο ποσόν  ώστε να δικαιολογείται  να μη μπορεί να εξοφληθεί τόσον καιρό και μπορεί να εξοφληθεί και χωρίς το δάνειο.
  •  το τρίτο  του Lefka palace  του 2007 , αξίας  768 Ευρώ για το οποίο υπάρχει  το  αντίγραφο του  τιμολογίου .

 Οι υπόλοιπες δαπάνες μέχρι τις 245.000 Ευρώ , δεν αφορούν Σπετσιώτες προμηθευτές, οι περισσότερες δε αφορούν δαπάνες και αντίστοιχες υποχρεώσεις ανεξόφλητες της ΔΕΠΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου