Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη

Την 26ην του μηνός Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00  θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπετσών  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.        Αναμόρφωση προυπολογισμού Δήμου Σπετσών έτους 2013.
2.        Αποδοχή δωρεών, διάθεση πιστώσεων και απευθείας ανάθεση προμηθειών και υπηρεσιών για δαπάνες εκδηλέσεων «Αρμάτα 2013».
3.        Αποδοχή ποσού 4.480,00 € από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2013.
4.        Παράταση προθεσμίας του έργου «Αποκατάσταση – τσιμεντόστρωση οδού από περιοχή Δεξαμενής έως Ανάληψη Ν. Σπετσών» μέχρι την 25-11-2013, κατόπιν αιτήσεως του αναδόχου.

5.        Περί επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά του  καταστήματος «Εστιατόριο» της «Μεσογειακά Αστικά Ακίνητα Ε.Π.Ε.».
6.        Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Εστιατόριο – Μπαρ» της «Γ. Κιούσης & Σία Ε.Ε». με εκπρ. τον κ. Γ. Κιούση, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
7.        Λήψη μέτρων κατά της επιχείρησης αναψυχής – προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών και επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος, της Toll Café’ – I. Μωράκης & Σία Ε.Ε. με εκπρ. τον Ι. Μωράκη, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
8.        Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Καφετέρια – Μπαρ» της «Γαβ. Κούρκουλας & Σία Ο.Ε». με εκπρ. τον κ. Γαβ. Κούρκουλα, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
9.        Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Καφετέρια – Μπαρ» του κ. Αγγελούδη Κυριάκου , σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
10.     Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Καφετέρια – Σνακ Μπαρ» της κας Αργυρούς Μπεζάτη,  σε βάρος της οποίας διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
11.     Λήψη μέτρων κατά της «επιχείρησης αναψυχής – προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών», του κ. Μιχ. Κιώφου σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
12.     Λήψη μέτρων κατά της «επιχείρησης αναψυχής – προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών», του κ. Σωτ. Παρασκευά,  σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
13.     Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Καφετέρια» του κ.Βορρεάκου Συμεών, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
14.     Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Σνακ Μπαρ - Καφετέρια εποχιακής λειτουργίας» της «Κ. Παυλόπουλος & Σία Ο.Ε.» με εκπρ. τον  κ. Κ. Παυλόπουλο , σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
15.     Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Εστιατόριο – Μπαρ» της Αφοί Σύρμα Ο.Ε. με εκπρ. τον κ. Εμμ. Σύρμα, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
16.     Λήψη μέτρων κατά του καταστήματος «Εστιατόριο εντός του Ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» του κ. Βλαχοπάνου Δημήτριου, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε από το Α.Τ. Σπετσών παραβίαση των όρων της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων.
17.     Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας του καταστήματος «Κέντρο Διασκέδασης» της «ΜΕΔΟΥΣΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Π.Ε.» με εκπρ. τον κ. Σύρμα Εμμ.
18.     Γνωμοδότηση προς τον Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών για την άσκηση υπαίθριου πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου.
19.     Περί διάθεσης της αίθουσας «Παπαδημητρίου» στην κ. Grace Kozah κατόπιν αιτήσεώς της.
20.     Περί έγκρισης καταβολής αποζημίωσης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπετσών, για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το έτος 2013.
21.     Αναμόρφωση προυπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σπετσών.
22.     Περί μερικής ανάκλησης της υπ’ αρ. 158/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τον καθορισμό τμημάτων κοινοχρήστων χώρων που παραχωρούνται για χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου