Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Πρόταση για ανοιχτό διάλογο

Στο πλαίσιο της πολιτισμένης πολιτικής αναμέτρησης  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου  2014, προσκαλούμε το δήμαρχο Σπετσών κ. Παναγιωτη Λυράκη, σε ανοιχτό και δημόσιο διάλογο μετάξύ αυτού και της υποψηφίας Δημάρχου του Συνδυασμού "Τώρα ή ποτέ"κ. Καλομοίρας Αργυρίου-Κουμπή, στην Καποδιστριακή Στέγη Σπετσών , σε ημερομηνία  που θα καθοριστεί από κοινού.

2 σχόλια:

  1. Πολυ σωστη κινηση. Δεν πιστευω ομως οτι θα δεχθει να συνομιλησει μαζι σας ο κ. Λυρακης. Για δυο λογους: Πρωτον γιατι ο δημοσιος διαλογος προυποθετει απαραιτητα τη γνωση του λογου την οποια αγνοει λογω αγραμματοσυνης. Δευτερων γιατι δεν εχει προσφερει τιποτα λογω ανικανοτητας. Αυτος απ΄ολους τους Δημαρχους της Ελλαδας θα γινει ο σημαιοφορος του τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ..... αλλά πρόκειται να προσφέρει. Τον βιολογικό καθαρισμό που υποσχέθηκε .... ή που θα υποσχεθεί ..... ή που ίσως να υποσχεθεί. Αυτόν που αν βγει (που δεν το βλέπω) θα ξεχάσει μεταξύ του τρίτου και τέταρτου ποτού σε κάνα ξενυχτάδικο για λογίους. Μετά, την άλλη μέρα θα του τον θυμίσει η ...(υπήρχε το όνομα αλλά λογοκρίθηκε) και μαζί θα αποφασίσουν να φάνε τα λεφτά του προϋπολογισμού και για να πάνε κάτω (κατά την κατάποση) θα πίνουν από τα γάλατα που χρωστάν ακόμη στους εργάτες του δήμου. ( ελαφρώς λογοκριμένο γιατί έθιγε πρόσωπα)

      Διαγραφή