Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τα χθεσινά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στο νησί είναι  τα εξής σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών :
Σπέτσες Ενεργοί Πολίτες  64,01%  και 11 Συμβούλους
Τώρα ή Ποτέ 33,09% και 6 Συμβούλους .


Κατ'αρχήν συγχαίρω τον κ. Λυράκη για τη συντριπτική του νίκη και του εύχομαι  να είναι καλά και να  εργαστεί για το καλό του τόπου.

Έπειτα ευχαριστώ τους ψηφοφόρους μας , που  εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας και στήριξαν τον αγώνα μας.Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως δώσαμε έναν τίμιο αγώνα και πως όσα είπαμε,  είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Τέλος προσωπικά, ως επικεφαλής του συνδυασμού , αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδίας τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη τους, τις θυσίες τους και την προσπάθειά τους.
Θα ήθελα να πω , ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους του συνδυασμού μας, πως απέναντί τους είχα πάντα το αίσθημα ευθύνης  για την ποιότητα του πολιτικού βίου που τους ενέπνευσα  να ακολουθήσουν και να προτείνουν στη συνέχεια.Εισέπραξα την εκτίμησή τους και  πολύ αγάπη από αυτούς, για την οποία τους είμαι ευγνώμων. Τους ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια και το ήθος που επέδειξαν σ'όλο το διάστημα του προεκλογικού μας αγώνα, και για τη δύναμη και το ήθος που επέδειξαν κατά τη ήττα μας στην εκλογική  αυτή αναμέτρηση.
Θα δανειστώ τα λόγια του ποιητή για να τους πω ότι: "Τη νύχτα αυτή τη λέτε εσείς  φωτιά
μα εγώ τη λέω δέντρο. Οι μέρες που λαχτάρησα θα ῤθούν, εγώ τη λέω δέντρο".

Καλομοίρα  Αρυρίου-Κουμπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου