Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπετσών

Εκδόθηκε πρόσκληση για  τακτική  συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Σπετσών  για "την 28η του μηνός  Σεπτεμβρίου του έτους 2016, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 19.30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων  ημερήσιας διάταξης:

1.    Άρση απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 105 του ρυμοτομικού σχεδίου Δήμου Σπετσών, σε ιδιοκτησία κ. Σωκράτη Αργείτη.
2.    Έγκριση του πρακτικού καθορισμού αξίας προσκυρούμενου χώρου λόγω ρυμοτομίας στο Δήμο Σπετσών, Ο.Τ. 461 & 463 επί οδών ανωνύμων εγκεκριμένων στην περιοχή Παλιό Λιμάνι, στην ιδιοκτησία κ. Άννας συζ. Λεονάρδου Ρήγα.
3.    Έγκριση παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεων καθαρισμού λυμάτων Δήμου Σπετσών».
4.    Έγκριση παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης για την «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗ – ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ».
5.    Επίλυση διαφοράς που αφορά στην άρνηση του μέλους της επιτροπής παραλαβής  μεταφορών και υπηρεσιών, κ.  Αθανασίου Θυμαρά να υπογράψει το πρωτόκολλο παραλαβής της υπηρεσίας «Υπηρεσίες Συμβούλου για την Εξεύρεση Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων» που παρείχε η αντισυμβαλλόμενη του δήμου εταιρεία «ΕΝCON – Δ. Μπάμπος & Συνεργάτες Ε.Ε.» και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου επί της ένστασης της εν λόγω εταιρείας κατά της άρνησης υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής.
6.    Διάθεση πίστωσης ποσού 1.500,00 € για δαπάνες εκδήλωσης «Spetses Mini Marathon 2016»
7.    Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων στην κ. Μπεζάτη Αργυρώ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου