Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Έχει κλείσει ο περιφερειακός προς Αγίους Αναργύρους.

Συμπολίτες μας , μας παραπονέθηκαν απόψε πως δεν μπορούσαν να πάνε στα σπίτια τους και τις δουλειές τους γιατί διαπίστωσαν πως στο σημείο του Νταμαριού, εκεί που θα γίνει η εγκατάσταση του βιολογικού, από τα φουρνέλα έχουν πέσει βράχια κι έχει κλείσει ο δρόμος. Μπροστά έχουν τοποθετηθεί δυο μπουλντόζες για να κλείνουν εντελώς τη διάβαση.
Σύμβουλος της αντιπολίτευσης που πήγε εκεί, διαπίστωσε πράγματι την κατάσταση αυτή κι ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων και την Αστυνομία.
Σίγουρα η δημιουργία έργων σαν τον βιολογικό,απαιτεί κάποιες θυσίες, αλλά δε δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση ανευθυνότητα και  έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών .Το πιο ανησυχητικό στην περίπτωση αυτή είναι το γεγονός ότι η εξόρυξη δεν είναι ελεγχόμενη και είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών.Χρήζει έρευνας δε, το κατά πόσον υπάρχουν οι σχετικές αδειοδοτήσεις για τον τρόπο αυτό με τον οποίο γίνεται.
Κανονικά πρέπει ο εργολάβος να κόψει το λαιμό του να αποκαταστήσει άμεσα την κυκλοφορία στο νησί, απόψε κιόλας, αφού ακόμα ούτε νεκρή περίοδος είναι, ούτε υπήρχε κατάλληλη προετοιμασία κι εναλλακτικές για την κυκλοφορία εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου