Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Χωρίς την αντιπολίτευση ο απολογισμός.

Μετά την καταθεση αιτήματος από όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και τον ανεξάρτητο Σύμβουλο για αναβολή του Δημ. Συμβουλίου για τον απολογισμό, διότι δεν είχαν δοθεί τα προβλεπόμενα από το νόμο στοιχεία στην αντιπολίτευση , ώστε να μπορέσει να ασκήσει σωστά κι εποικοδομητικά το έργο της, και την απουσία οποιασδήποτε απάντησης στο αίτημα αυτό από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου Σπετσών,απείχε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

3 σχόλια:

  1. Καλά βρε παιδιά γιατί δεν πήγατε στον απολογισμό; Και όλοι αυτοί οι θερμόαιμοι νταήδες που μαζεύονται και σας προπηλακίζουν έμειναν απόψε χωρίς δουλειά; Δεν σκεφτήκατε ότι άφησαν τις δουλειές τους για να πάνε εκεί να σας συναντήσουν, να σας τα ψάλλουν, για να μην ανοίγετε το στόμα σας εναντίον του Δημάρχου και των άλλων; Που είσαι Γκόρτσο με τη μαγκούρα να δεις τους πολιτικούς απογόνους σου;;
    Πέρα τώρα από τα αστεία. Μελανό σημείο στην ιστορία του νησιού θα μείνει η Δημαρχία Λυράκη για τους θερμόαιμους μπράβους που μαζεύει στα δημοτικά συμβούλια για εκφοβισμό των αντιπάλων. Μάλλον εφαρμόζουν αυτό που έλεγαν οι παλαιοί. "Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος". Και επειδή απ ὀ,τι φαίνεται λόγος δεν υπάρχει, επιστρατεύεται η μέθοδος ...Γκόρτσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, εντάξει, δεν φτάσαμε και στη ράβδο. Μόνο με τα λόγια.
    Σιγά μη σκιαχτούμε. Λέγανε οι παλιοί "σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει". Το θέμα είναι να μην υπάρχουν ούτε "γαυγίσματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πέρα από τη φαιδρή πλευρά του πράγματος,για να λειτουργήσει σωστά ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής αυτοδιοικησης , πρέπει να προστατεύονται οι αιρετοί ώστε να διασφαλίζεται η ελέυθερη και απρόσκοπτη έκφρασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή