Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η Μπουμπουλίνα υποδέχεται τους νέους του Μεξικού

Διαβάσαμε στο :http://www.sport-fm.gr/article/i-mpoumpoulina-upodexetai-tous-neous-tou-meksikou/684146 για τη σημαντική αυτή συνάντηση του ΑΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ 
αύρο Σάββατο στις 18,30 στο γήπεδο της Αναργυρείου:



Η Μπουμπουλίνα υποδέχεται τους νέους του Μεξικού
Ένας σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες το προσεχές Σάββατο (29 Ιουνίου, 19:00). Η τοπική Μπουμπουλίνα θα υποδεχτεί την εθνική νέων του Μεξικού σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βραβευτεί ο Άγγελος Κρεμμύδας, προπονητής της ομάδας, όπως και ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης που θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Για τη… γιορτή μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» και τους Μηνά Τσαμόπουλο και Μιχάλη Ηλιού ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αδριανός Ευσταθίου.

«Είναι μία μεγάλη γιορτή. Η ομάδα μας αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία Αργολίδος. Στόχος μας είναι να έχουμε παρουσία και να έχουμε παιδιά. Τώρα στην ακαδημία μας έχουμε 60 παιδιά. Στηριζόμαστε στον κόσμο και χαιρόμαστε που έρχονται στους αγώνες, κόβουμε περίπου 200 με 250 εισιτήρια, σε κάθε αγώνα».

και αλλού:
"

Γιορτή στις Σπέτσες για τον Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα των Σπετσών Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα θα γιορτάσει την επάνοδο της στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας με διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Νέων U17 του Μεξικό.

Με τον πιο λαμπρό τρόπο θα γιορτάσει η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα των Σπετσών Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα την επάνοδο της στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.
Η ιστορική ομάδα θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει με την πατροπαράδοτη σπετσιώτικη αγάπη την Εθνική ομάδα Νέων U17 του Μεξικό, η οποία θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της από την "αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού".
"Στις Σπέτσες η τοπική ομάδα Μπουμπουλίνα θα δώσει φιλικό αγώνα με την εθνική νέων του Μεξικού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου