Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (συνέχεια)

 Συνέχεια από το προηγούμενο.

Δ΄ Ο Δημοτ. Σύμβουλος κ. Κων/νος Δαμδημόπουλος, ο οποίος
1. Διαμαρτυρήθηκε διότι στην απόφαση 68/2013 , η οποία έχει δημοσιευτεί και σε εφημερίδα της περιοχής τον αναφέρει στο τέλος ως παρόντα, ενώ απουσίαζε .Του απάντησαν πως αυτό έγινε επειδή ήταν παρών κατά τη συζήτηση των προηγουμένων θεμάτων αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου και στο τέλος κάθε απόφασης βάζουν όλους τους παρόντες όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα.
2. Ρώτησε τί θα γίνει με το θέμα των όσων δικαιούνται για γάλατα και ενδυμασίες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου. Είπε πως από τις 3/12/2012 υπάρχει απόφαση του Δημάρχου με την οποία αναθέτει την προμήθεια του γάλακτος  στον κ. Φίλη, η οποία είπαν  πως  δεν υλοποιήθηκε. Είπε λοιπόν ο κ. Δαμδημόπουλος πως  στο θέμα αυτό ο Δήμος  δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του προς τους εργαζομένους που τα δικαιούνται και δεν τους τα δίνουν, και πρέπει να υλοποιηθούν αυτές οι αποφάσεις.
3. Είπε πως ενώ έχει καταθέσει κάποια προσφορά για την προμήθεια της γραφικής ύλης ενώπιον του Δημ. Συμβουλίου , την οποία έχει παραλάβει ο Δήμαρχος και έχει πει πως θα την δώσει αρμοδίως, παρότι έχει περάσει καιρός, καμιά απάντηση δεν έχει πάρει σχετικά με το ερώτημά του που είναι σε τί τιμές προμηθευόμαστε τα διάφορα είδη γιά το Δήμο; ( Την προσφορά την είχε δώσει ως ενδεικτική των τιμών της αγοράς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου