Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες  μου

Σπετσιώτισσες και Σπετσιώτες

Στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές,  διεκδίκησα για πρώτη φορά την ψήφο σας, ως υποψήφια δήμαρχος, με ειλικρινή επιθυμία να συμβάλλω στην πρόοδο και στο καλό του τόπου μου στον οποίο ζω και τον οποίο αγαπώ.
Η ανταπόκρισή σας ήταν πολύ ενθαρρυντική  και η  ψήφος σας με τοποθέτησε στη θέση της αντιπολίτευσης,  από όπου αγωνίστηκα   με αξιοπρέπεια ,προασπίζοντας το συμφέρον  του Δήμου μας και των Δημοτών μας.
Με πλήρη συναίσθηση  πως η εποχή μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανοχής  στη μετριότητα, την ολιγωρία και την κακοδιαχείριση,  επειδή  κάθε χαμένη ευκαιρία,    καθορίζει το μέλλον  των παιδιών μας και των νέων ανθρώπων, και με γνώση των προβλημάτων του τόπου,
Με διάθεση να αγωνιστώ με όλη μου τη δύναμη  για τον τόπο μας και έχοντας δίπλα μου  συνεργάτες, τόσο    νέους ανθρώπους  που ήταν συνοδοιπόροι μου από την αρχή, όσο  και εμπειρότερους  , ανθρώπους  άξιους, με τους οποίους  συνεργάστηκα  στην πορεία , και με τους οποίους είναι δοκιμασμένη η δυνατότητα συνεργασίας μας για το καλό του τόπου,
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου  για τη θέση της Δημάρχου για τις προσεχείς  Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και ζητώ τη στήριξή σας και την πλαισίωσή μας.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ-ΚΟΥΜΠΗ

8 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία κυρία Μοιρούλα. Το αξίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το παιχνιδι για την καρεκλα αρχιζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ntrepomai poy to lew alla enw xarika toso poly kai toso poly 8elw na vgeis dimarxos omws oute like den tolmaw na soukanw sto facebook.yparxoun aisxroi an8rwpoi poy kanoune apokleismo kai polemo oswn den einai psifoforoi toys. mesa apo tin kardia moy kali epityxia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την απόφαση σας.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας εύχομαι να κερδίσετε τις εκλογές. Το σκεφτήκατε καλά;Αντέχετε ακόμα τις βαβουζέλες, τους τραμπουκισμούς, τις βρισιές και όλες τις "δημοκρατικές" συμπεριφορές; Η τετραετία απέδειξε ότι τα αντιμετωπίσατε και τα αντέξατε. Πάντως αγοράστε ένα ζευγάρι γαλότσες μέχρι το γόνατο και μια μάσκα γιατί οι ακαθαρσίες θα σας πνίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κων/νος Δαμδημόπουλος13 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:29 μ.μ.

    ΄







    <<......και οι έσχατοι έσωνται πρώτοι....>>ΑΜΙΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε συνέντευξη του τώρα προσφατα ο δημαρχος δήλωσε "ενώσαμε το νησί" και κατάλαβα πως εννοούσε ότι θα έχει μαζί του στις επόμενες εκλογές και του συμβούλους του προηγούμενου δήμαρχου, γιατί τί άλλο μπορεί να εννοεί με τη φράση αυτή;Αν κατάλαβα καλά όμως, οι Τσάνας και Μέξης κατεβαίνουν μαζί σας. Μάλλον αλλιώς τα λογάριαζε και δεν του βγήκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή