Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ -Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ

















4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό και εφικτό στην υλοποίησή του. Μακάρι να βγείτε και να το υλοποιήσετε. Δυστυχώς είμαστε πολύ δύσπιστοι στα προγράμματα και τις εξαγγελίες, γιατί και οι τωρινοί είχαν μεγάλο πρόγραμμα και δεν έκαναν τίποτα.Πού είναι ο καθηγητής που θα έλυνε το θέμα των καρνάγιων;Αυτά για τον τουρισμό πού είναι;Δεν αποτελεί άλλοθι η οικονομική κρίση. Μπαίνω στη διαύγεια και παρακολουθώ τόσες απευθείας αναθέσεις και δαπάνες. Είναι θέμα καθαρά σωστού σχεδιασμού και διαχείρισης και πολιτικής βούλησης.Και φυσικά να έχει συνοχή η παράταξη και μια κεφαλή που να μπορεί να ελέγξει τους πέριξ και να μην είναι παιχνιδάκι στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανήκω στιν τίτη ηλικία. γερόντιο.χαίρουμε που έχετε και για μας πολλά. Καλή επιτυχία. Μη μας ξεχάσετε όταν βγητε , γιατί έτσι γίνετε συνίθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν απο ολα αυτα γινει το 1/3 εγω δεν θα ξανα μιλησω για τιποτα...Οποιοσδηποτε υποψηφιος βγαζει προγραμμα θα πρεπει να ξερει οτι απο ολα αυτα που λεει δεν θα γινει σχεδον τιποτα...Δεν γινεται να ξερουμε εμεις οι απλοι πολιτες περισσοτερα απο του υποψηφιους...Μην μας κοροιδευεται...Ολοι τα ιδια μας ελεγαν...
    Πως θα γινουν εργα?Με τι χρηματα??Οι επιχορηγησεις κ τα προγραμματα εχουν μειωθει κατα 40 με 50%...Απο που θα εξοικονομησει χρηματα ο δημος...
    Ειμαι 30 χρονων κ ορισμενα θεματα τα ακουω διαχρονικα απο ολους τους υποψηφιους...Ειμαστε για γελια κ για κλαματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία. Μακάρι να εκτιμήσει ο κόσμος πως σταθήκατε μια τετραετία όρθιοι δίπλα του και φάγατε όλα τα σκ--ά για χάρη του.κανείς δεν το έχει κάνει ως τώρα. μέχρι τώρα η αντιπολίτευση τακανε πλακάκια με τον εκάστοτε δήμαρχο για να τρώει ψίχουλα από το τραπέζι της εξουσίας.και το πρόγραμμά σας δείχνει πως δεν έγινε στο πόδι έτσι για να παρασύρετε ψηφοφόρους . Δείχνει πως γνωρίζετε τα προβλήματα, οχι μόνο τα μεγάλα αλλά και τα μικρά και καθημερινά του Δήμου. Καλή επιτυχία από μέσα από την καρδιά μου. ( Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω μεταδημότευση και η δική μου ψήφος θα χαθεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή