Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινάει ο Spetses mini Marathon

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αυτό του Spetses mini Marathon.
Στη σελίδα του  Poseidonion Grand Hotel, βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και αναρτήσεις :
"Kαλημέρα με Spetses mini Marathon διαγωνισμό από τη ΝΙΚΟΝ υποστηρικτή του αγώνα! Από σήμερα και μέχρι και την Τετάρτη κάντε post στην σελίδα του Ποσειδωνίου στο facebook φωτογραφίες που να συνδυάζουν το ξενοδοχείο με τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τριημέρου. Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα τεθούν σε ψηφοφορία για μια εβδομάδα και ο νικητής θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή ΝΙΚΟΝ. Οπότε τρέχουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ!! Καλή επιτυχία !!"

"Στον Spetses mini Marathon τιμούμε την ιστορία του τόπου και για αυτό στον κολυμβητικό αγώνα θα απονεμηθεί και το έπαθλο "ΜΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΙΤΣΑ" στον πρώτο Σπετσιώτη τιμώντας την αθλήτρια που πραγματοποίησε και διακρίθηκε στον πρώτο της αγώνα το 1932!"


"Ο κολυμβητικός αγώνας του Σαββάτου ξυπνάει πολλές αναμνήσεις στους Σπετσιώτες από τους αγώνες της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών. Η φωτογραφία από το 1952" 

 Και από το facebook , (από το προφίλ του Γ. Αργεντίνη):

 Οι στολές των εθελοντών ήρθαν και το πυρετώδες πακετάρισμα τους ξεκίνησε!! Πάνω από 100 εθελοντές από το νησί των Σπετσών θα βρίσκονται το τριήμερο για να βοηθήσουν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων του Σαββάτου και της Κυριακής!

"... τσάντες του αγώνα που θα πάρει κάθε δρομέας ενώ οι κολυμβητές θα έχουν και μια 
 άλλη."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου