Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σχετικά με τις ερωτήσεις του κ. Μέξη

Στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μέξης είχε θέσει ένα ερώτημα σχετικά με το τί έγιναν  τα υπόλοιπα το ποσού της επιχορήγησης  για τη μεταφορά νερού, χρήσεως 2010.( 120.000 Ευρώ).
Η ερώτηση αυτή, χαρακτηρίστηκε από τη συμπολίτευση "καταγγελία". Μάλιστα έτσι αναφέρθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ.σε επιστολή προς τον ταμία του Δήμου, και σε δημοσίευμα ηλεκτρονικής και έντυπης εφημερίδας του Αργοσαρωνικού.
Το θέμα είναι το εξής : Η συμπολίτευση είχε δεσμευτεί πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα είχε απαντήσεις. Απειλούσε μάλιστα με αγωγές κατά του κ. Μέξη.
Ο κ. Μέξης σήμερα , ζήτησε να διαβαστεί το πρακτικό , ώστε να φανεί πως η ερώτησή του που χαρακτηρίστηκε "καταγγελία",έγινε στο πλαίσιο της άσκησης του θεσμικού του ρόλου.
Είπε πως οι 27.000(και κάτι) της διαφοράς  μεταξύ αγοράς νερού και μεταφοράς νερού
( περισσότερα είναι της μεταφοράς από αυτά της αγοράς.) , δεν είναι Ευρώ αλλά κυβικά, και αντιστοιχούν σε 68.000 (και κάτι) Ευρώ. Είπε ακόμη, πως αυτό που γράφηκε ,πως η απόκλιση αυτή αφορά το διάστημα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις, διότι πρόκειται μεν για ποσά χρήσεως 2010 ,  που όμως  τιμολογήθηκαν το 2011 από τη νυν Δημοτική Αρχή.
Ο κ. Φαρδέλλος του απάντησε πως  είναι το τέλος του έτους, ο ταμίας είναι απασχολημένος και δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα στοιχεία για την απάντηση.
Ο κ. Μέξης απάντησε πως περιμένει και την απάντηση και τις αγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου