Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μια ακόμα επώνυμη επιστολή για το κυκλοφοριακό στις Σπέτσες

 Άλλη μια επώνυμη επιστολή για δημοσίευση λάβαμε και δημοσιεύουμε. Αναφέρεται στο κυκλοφοριακό χάος κι όχι μόνο.


 "ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ  PARKING.ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ  ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΡΙΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η Ο ΔΗΜΟΣ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ?ΑΙΔΩΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΡΔΕΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ  ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΣΙΩΠΗΣΕ.ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ,ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ? ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Α.Τ ΣΠΕΤΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ 12 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ .ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
¨ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΓΟΥΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΚΩΣΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ.ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Ε.ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ"

2 σχόλια:

  1. Η άποψη του κ. Ε. Φουντούκου πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τους αρμοδίους. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μορφωμένος άνθρωπος (κάτι σπάνιο για όσους ασχολούνται με τα κοινά στο νησί μας, ειδικά στην παρούσα Δημοτική αρχή και στους.... πέριξ αυτής) έχει στο παρελθόν ασχοληθεί με τα κοινά και σίγουρα πονάει το νησί του. Αλλά δυστυχώς τέτοιες φωνές δεν μπορούν να υπερισχύσουν των άλλων άναρθρων κραυγών...κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφως και συμφωνω με τις παραπανω αποψεις και του ανωνυμου σχολιαστη αλλα ιδιως του φιλτατου Δασκαλου μου Ε Φουντουκου.Το θεμα το εθιξα προ ημερων με καταχωρηση μου στη σελιδα μου στο facebook.Θεωρω οτι περαν των αρχων πρωτοι φταιμε Αεμεις,τουριστες, μονιμοι η προσωρινοι κατοικοι κ.τ.λ, που δεν λογαριαζουμε το κοινο καλο μπρος στη βολη μας..... Α. ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή