Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και η εκτακτη Οικονομική Επιτροπή για τα πυροτεχνήματα της Αρμάτας.

Στις 12 Αυγούστου έγινε έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση  μελέτης προμήθειας "Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά γιορτής Αρμάτας έτους 2011" του Δήμου μας , που θεωρήθηκε από την Τ.Υ.Λ.Δ. του Δήμου Πειραιά.
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 32.382 Ευρώ,και με το Φ.Π.Α. 39.830.Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Ο κ. Δαμδημόπουλος πήρε το λόγο και είπε πως είμαστε μόνον ένα μήνα πριν την Αρμάτα και ερχόμαστε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητήσουμε μόνο μια πτυχή της Αρμάτας.Πότε θα ενημερωθούμε για τα υπόλοιπα, για το στάδιο που ευρίσκονται και για τις επιλογές; Ο Πρόεδρος απάντησε πως θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα από την επιτροπή. Τότε τόσο ο κ. Δαμδημόπουλος, όσο και ο κ. Τσάνας ρώτησαν ποιοι αποτελούν αυτή την επιτροπή. Στην επίμονη άρνησή τους να απαντήσουν δημιουργήθηκε ένταση. Τελικά ο κ. Τζιάμος απεκάλυψε τα μέλη της επιτροπής και στη συνέχεια είπε πως δεν υπάρχει επιτροπή επίσημη. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ψηφίστηκε κατά πλειοψηφίαν η μελέτη.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου για να καταρτίσει τους όρους διενέργειας του διαγωνισμού για την προμήθεια των πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών για τη γιορτή της Αρμάτας 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου