Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σκέψεις με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Φαρδέλου για το κυκλοφοριακό.

Στη συνέντευξή του αντιδημάρχου κ. Φαρδέλου ο οποίος είναι (;) αρμόδιος και για θέματα σχετικά με το κυκλοφοριακό,στο portal του Σαρωνικού "Νέα Εποχή", που ήδη παραθέσαμε , επισημαίνουμε μερικά σημεία:
  1. Θεωρεί πως η αντίδραση του κόσμου στην πρόσκληση για διαβούλευση δείχνει ωριμότητα. Συμφωνούμε.Δείχνει ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση.Το ζητούμενο εν προκειμένω όμως είναι η ωριμότητα της Δημοτικής Αρχής.
  2. Ομολογεί με αυτοκριτική διάθεση πως φέτος κινήθηκε η Δημοτική Αρχή χαλαρά. Η γενική αγανάκτηση για το κυκλοφοριακό "μπάχαλο", δεν καταπραΰνεται με ήπιες αυτοκριτικές ομολογίες αυτού του τύπου. Από τα 3 καλοκαίρια που θα έχει στη διάθεσή της αυτή η Δημοτική Αρχή, το ένα πέρασε μέσα στο κυκλοφοριακό χάος και τη γενική κατακραυγή.
  3. Λέει το άρθρο :"Ο κ. Φαρδέλος μας τόνισε ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει το πλαίσιο, ακριβώς για να μπορέσει να γίνει διαβούλευση." Και απορούμε  και μεις εύλογα:Πού βαδίζουμε τότε;
  4. Αφού έχουν καταλήξει στη λύση μέσω κάποιας μελέτης, η διαβούλευση γίνεται για να δώσει στοιχεία στην έρευνα; Πώς θα αξιοποιηθούν οι απόψεις των πολιτών, των παρατάξεων, των φορέων κλπ; Αν αυτά τα βασικά δεν ξεκαθαριστούν , αν δηλαδή δεν οριστεί το πλαίσιο που ομολογεί ο αντιδήμαρχος πως "δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει" η πλειοψηφία ,,σε τί λογής διαβούλευση μας καλεί;
                                                          Αιδώς Αργείοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου