Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Βλάβη σε ιπτάμενο δελφίνι.


Από το  http://gr.news.yahoo.com/ είναι η παρακάτω είδηση για βλάβη σε ιπτάμενο που εκτελουσε δρομολόγιο με προορισμό ϋδρα Σπέτσες Πόρτο Χέλι.
Τώρα θα πει κάποιος"σιγά την είδηση. Λες και δε συμβαίνει συχνά αυτό."
Το ερώτημα είναι τί ηλικία έχουν τα ιπτάμενα δελφίνια του στόλου της εταιρείας που εκτελούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό;  Οι κάτοικοι των νησιών του Αργοσαρωνικού, και ειδικά των Σπετσών και της Ύδρας, είμαστε στο έλεος της εταιρείας που μονοπωλεί τη γραμμή.Πληρώνουμε εισιτήριο πανάκριβο χωρίς ανάλογες παροχές, ούτε στην ταχύτητα μεταφοράς, αφού με την ελάττωση των δρομολογίων, τα πλοία είναι "γαλατάδικα" και πιάνουν Πόρο , Ύδρα κι Ερμιόνη μέχρι να έλθουν στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι,ούτε στην ποιότητα των πλοίων.

" Το επιβατικό/υδροπτέρυγο πλοίο «Flying Dolphin XVII» κατά τον απόπλου από το λιμάνι της Ύδρας παρουσίασε βλάβη στον άξονα της αριστερής κύριας μηχανής του.
Το πλοίο επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ύδρας, ενώ από επαγγελματία δύτη διαπιστώθηκε ρωγμή στο αριστερό πρυμναίο πτερύγιο.
Το «Flying Dolphin XVII» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ύδρα για Ερμιόνη – Σπέτσες – Π. Χέλι 18 επιβάτες οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Λιμεναρχείο Ύδρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί."

1 σχόλιο:

  1. Ποιος ταξιδεύει πλέον με τα flying dolphins? Και αν στο κάτω κάτω… η τιμή του εισιτηρίου είναι ακριβή, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή