Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο αντιδήμαρχος κ. Φαρδἐλλος στις Βρυξέλλες με το δίκτυο μικρών Νησιών.

Στο δίκτυο μικρών νησιών  ο Δήμος μας εκπροσωπείται από τον αντιδήμαρχο κ. Φαρδέλλο, ο οποίος και συμμετέχει στις ετήσιες συναντήσεις του δικτύου. ¨Οπως μας πληροφόρησε ο ίδιος, την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει και στην επισκεψη στις Βρυξέλλες. Το παρακάτω κείμενο του αντιδημάρχου κ. Φαρδέλλου αναφέρει αναλυτικά τα της επίσκεψης:



"Κατόπιν πρόσκλησης του  Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίου Σταυρακάκη, Αντιπροέδρου της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Βρυξέλλες από 5 έως 7  Δεκεμβρίου.
Το Δήμο μας θα εκπροσωπήσει ο κ. Αντιδήμαρχος Φαρδέλλος Σπύρος και τον Εμπορικό Σύλλογο Σπετσών η πρόεδρος κα Μπεζάτη – Ορλώφ Αργυρώ.
Το πρόγραμμα προβλέπει :
·         συνάντηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την κα Χριστοφίδου Θέμιδα, Διευθύντρια του Γραφείου της Επιτρόπου αρμόδιας για θέματα Θαλάσσιας Πολιτικής, Δαμανάκη Μαρίας
·         συνάντηση και συζήτηση με εκπρόσωπο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG REGIO)
·         συνάντηση και συζήτηση με Έλληνες Ευρωβουλευτές για προβλήματα που αφορούν τα μικρά νησιά
·         συνάντηση με εκπρόσωπο της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης (DG AGRI)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου