Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η εύκολη απάντηση :Φταίει η αντιπολίτευση.

Η δικαιολογημένη οργή του κόσμου για τις επιλογές της Δημοτικής μας Αρχής εκφράζεται ανοιχτά πλέον.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που μας είπαν πως διαμαρτυρήθηκαν, είτε τηλεφωνικά, είτε άμεσα στο Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της πλειοψηφίας του Δήμου Σπετσών, και η απάντηση που πήραν ήταν ότι φταίει η αντιπολίτευση.
Ρωτάνε γιατί δεν πληρώνονται οι εργάτες καθαριότητας κι ακούν ότι η αντιπολίτευση και πιο συγκεκριμένα αυτοί που μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή ( η Μοιρούλα κι ο Μέξης ) φταίνε.
Ρωτάνε για τις τιμές που έστειλε ο Δήμος  στη ΔΕΗ για τα ακίνητα  και που μάλιστα τις έστειλαν και λάθος και που εμείς το μάθαμε όταν ήδη είχαν έλθει οι λογαριασμοί, και απαντούν πάλι το ίδιο.
Και γενικά για όλα τα κακά φταίει η αντιπολίτευση.
Ένα πράγμα δεν υπολογίζουν : Πως ο κόσμος ξύπνησε και δεν τρώει κουτόχορτο πια. Κανείς δεν τους πιστεύει. Πέρασε ο καιρός που η λάσπη τρωγόταν ανεπεξέργαστη.
Όσοι τα ακούν αυτά  γελούν εις βάρος τους και τους σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

 

1 σχόλιο:

  1. Και αφού πιάσαμε το θέμα ΔΕΗ, ας πούμε και το παρακάτω.
    ---
    Τις τελευταίες μέρες οι υπάλληλοι της ΔΕΗ περνάν από σπίτι σε σπίτι και σφραγίζουν τα ρολόγια. Σφραγίζουν το εξωτερικό κουτί (την λεγόμενη χελώνα) με μια νέα πλαστική σφραγίδα.
    ---
    Παρασκευή μεσημέρι υπερφορτώνεται το οικιακό μου δίκτυο λόγω παλιού τύπου καλωδίωσης, ή βρε αδελφέ γίνεται ένα βραχυκύκλωμα και πέφτει η θερμική ασφάλεια που βρίσκεται στην χελώνα.
    Τι πρέπει να κάνουμε για να επαναφέρουμε το ρεύμα στο σπίτι μας ;
    Σε ερώτηση των υπαλλήλων της ΔΕΗ απάντησαν ότι πρέπει να καλέσουμε τον τεχνικό της υπηρεσίας να αποκαταστήσει την πεσμένη ασφάλεια. Δηλαδή να κάνει ένα κλικ στο ρολόι.
    Και μετράω μέρες.
    ----Παρασκευή (μετά το μεσημέρι δεν εργάζονται)
    ----Σάββατο (αργία)
    ----Κυριακή (αργία)
    άντε στην καλύτερη να έρθει δευτέρα πρωί πρωί.
    Είμαι υποχρεωμένος να περιμένω 3 μέρες χωρίς ρεύμα για την ηλιθιότητα της ΔΕΗ ;
    Γιατί αν σπάσω μόνος μου τη σφραγίδα και αποκαταστήσω τη βλάβη, όταν ο υπάλληλος τη δει σπασμένη θα μου κάνει αναφορά και θα πληρώσω και πρόστιμο.
    ---
    Ρε παιδιά εγώ είμαι παράλογος ή η διοίκηση της ΔΕΗ (ή όποια άλλη διοίκηση) είναι ηλίθια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή