Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Τελικά ανεκλήθη.

Σήμερα, ανεκλήθη ο αντιδήμαρχος κ. Δαμδημόπουλος. Εμείς τα σχόλιά μας τα έχουμε ήδη κάνει. Για λεπτομέρειεςπαραπέμπουμε  σε σχετική ανάρτηση της Νέας εποχής .

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Δαμδημόπουλος ανέκαθεν υπήρξε «αχθοφόρος» προβληματικών ενεργειών. Με ασυνέπεια και ελλείψει αυτοδιοικητικού οραματισμού, ναυάγησε πολιτικά.

    Η «επί του καναπέως» μαχόμενη, κ.Κουμπή, μεταμόρφωσε σε διαδικτυακό φερέφωνο το blog της, υπέρ του πρώην Αντιδημάρχου. Πραγματικά λυπόμαστε για τα πεπραγμένα της μείζονος, «διαδικτυακώς βεβαίως», αντιπολιτεύσεως και του νέου «καθώς φαίνεται» μέλους της. Καλή Συνεργασία. Καλόν Αγώνα.

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Μελλοντικοί Ψηφοφόροι Σπετσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή2 Αυγούστου 2011 στις 2:41 μ.μ.

    «Επί του Καναπέως» μαχόμενη δεν υπήρξα ποτέ, και κυρίως δεν υπήρξα ποτέ τζάμπα μάγκας. Πάντοτε ό,τι λέω το λέω επώνυμα και πάιρνω την ευθύνη του και με το παραπάνω.
    Φερέφωνο κανενός δεν είναι το blog.Εσείς αντίθετα φαίνεται πως είστε φερέφωνο, τίς οίδεν τίνος. Η ανωνυμία σας καλύπτει άλλωστε και σας δίνει βήμα να επιτίθεσθε λασπολογώντας προς ανθρώπους που κατονομάζετε, όντας ανώνυμος-η.
    Δημοσιεύω τη λάσπη σας , μόνο και μόνο γιατί την πετάτε σε μένα. Δε θα επέτρεπα σε καμιά άλλη περίπτωση να λασπολογεί ανώνυμος-η κατονομάζοντας πρόσωπα .
    Ο κ. Δαμδημοπουλος δεν ήταν και δεν είναι δικό μας μέλος. Ήταν της παράταξης της πλειοψηφίας και τον επέλεξαν ενώ δεν τους ήταν άγνωστος. Το δικαίωμά μας να σχολιάζουμε και να ερμηνεύουμε όσα συμβαίνουν στο Δήμο, το έχουμε εκ της θέσεώς μας . Θα σκεπτόμαστε, θα κρίνουμε , θα γράφουμε και θα μιλάμε, εις πείσμα των πάσης φύσεως φασιστών, τραμπούκων, μπράβων και ανάνδρων ανωνύμων.

    Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστος Αϊβαλιώτης3 Αυγούστου 2011 στις 2:52 μ.μ.

    Οποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ντρέπεται. Ντρέπεται ή γι αυτό που είναι ή γι αυτό που κάνει. Και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι άξιος λύπης, είναι άξιος περιφρόνησης. Και γι αυτόν τον λόγο - εκτός από πολλούς άλλους - δεν θα πρέπει να του δίδεται βήμα να εμετεί, διότι αυτό κάνει, σε καμμία περίπτωση και για κανένα λόγο.
    Οποιος έχει δική του άποψη και γνώμη, όποια κι αν είναι, αρέσει δεν αρέσει ,την υποστηρίζει και την υπογράφει
    Οποιος δεν υπογράφει δεν έχει δική του άποψη, είναι θλιβερός ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ απόψεων άλλων που αυτοί οι άλλοι του επιβάλλουν να μεταφέρει, γιατί και αυτοί δεν θέλουν να φαίνονται.
    Ο Δαμδημόπουλος λοιπόν είχε πάντα δική του γνώμη και άποψη και πάντα την υποστήριζε με θάρρος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Γι αυτό και κατά καιρούς συγκρούσθηκε με πολλούς.Γι αυτό δεν άρεσε και τώρα. Γιατί ήταν του προσκηνίου και όχι του παρασκηνίου. Γι αυτό και τον έφαγε το παρασκήνιο.
    Το ίδιο και η κα Κουμπή, που υπερασπίζεται τις απόψεις της με θάρρος και ανδρεία, αν και γυναίκα και γι΄ αυτό δέχεται ΑΝΑΝΔΡΕΣ επιθέσεις από ανώνυμους
    Εγώ φυσικά υπογράφω

    Χρήστος Αϊβαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή