Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Φεβρουαρίου

Α.Spetses mini marathon και regata.
 Ο Δήμαρχος αρχικά και κατόπιν ο αντιδήμαρχος κ. Φαρδέλλος, ενημέρωσαν τα μέλη του Δ. Σ.  ότι από την παγκόσμια Ομοσπινδία στίβου, πήραν επίσημη διαπίστευση για το Spetses mini marathon.Έφεραν μάλιστα το κάδρο που όπως είπε ο Δήμαρχος θα κοσμεί το Δημαρχείο.
Σχετικά με τη  regata.
 ανακοίνωσαν πως η ημερομηνία διεξαγωγής της για φέτος ορίστηκε στις 14,15 και 16 Ιουνίου.Ο κ. Φαρδέλλος ειπε πως πριν λίγες μέρες βρέθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος  κι ένιωσε πολύ όμορφα ακούγοντας από τον εκπρόσωπο της chivas, που είναι από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης, επαινετικά λόγια για το νησί μας, όχι μόνον για τις φυσικές ομορφιές του και τη φιλοξενία των κατοίκων του, αλλά και για την ιστορία του.Είπε ακόμη ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 4 σκάφη άνω των 130 μέτρων.
Και οι δυο είπαν πως γίνονται προσπάθειες για τη διοργάνωση αγώνων τριάθλου, κι αν ευδοθούν , θα μπορούμε το 2014 να διεκδικήσουμε  διεξαγωγή παγκόσμιου αγώνα τριάθλου.

Β. Ο καθαρισμός των δεξαμενών.
Ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος κ. Φαρδέλλος, ενημέρωσαν το Δ.Σ. για το καθαρισμό των δεξαμενών που είχε αρκετά χρόνια να γίνει. Είπαν πως έγινε μια εργασία σημαντική, δηλαδή με κάποιο τρόπο απομονώθηκε η μια από την άλλη δεξαμενή, ώστε να μπορεί να καθαρίζεται η μια ενώ η άλλη θα υδροδοτεί το δίκτυο. Είπαν ακόμα πως αντικαταστάθηκαν  βάνες και κάποιες σωληνώσεις και πως το κόστος αυτό (γύρω στις 15.000-20.000) το ανέλαβε ο εργολάβος που θα κάνει το έργο του δρόμου δεξαμενές -Ανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου