Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Οι εξηγήσεις που απαιτούσε ο αντιδήμαρχος...

Με αφορμή το διαγωνισμό για τη μεταφορά του νερού για τα έτη 2013-2014 που αναβλήθηκε δυο φορές εξ αιτίας έλλειψης απαρτίας της επιτροπής, ανταλλάχθηκαν κάποιες επιστολές ανάμεσα στα μέλη της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Επιτροπή ( Μέξης, Αργυρίου-Κουμπή) και τον πρόεδρο (Τζιάμο).Στο ζήτημα αυτό θα αναφερθούμε αναλυτικά προσεχώς.
Στην επιστολή μας λοιπόν αυτή γράφαμε σε κάποιο σημείο:
"...Αν πράγματι ενδιαφέρεστε για τον χειμαζόμενο από τα δεινά της εποχής κόσμο, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, όλα αυτά για τα οποία φωνάζουμε, φροντίστε να μη" χάνονται" τεράστιες ποσότητες νερού το κόστος των οποίων κατά ομολογία των αρμοδίων και της παράταξής σας, φτάνει περί τις 900.000 Ευρώ μόνο για το 2011 και το 2012 και αντιμετωπίστε το νερό με τη δέουσα σοβαρότητα...΄΄

Στην απάντησή του λοιπόν ο κ. Τζιάμος εκτός των άλλων απαιτεί να ανακαλέσουμε τα σχετικά με τις ποσότητες νερού που "χανονται",  τα οποία χαρακτηρίζει ΄'συκοφαντικά και αναληθή΄΄και να ζητήσουμε συγγνώμη εγγράφως.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο , πήρε την απάντησή του, τόσο από τον κ. Μέξη, ο οποίος του προσκόμισε το σχεδιάγραμμα του κ. Φαρδέλλου που μας είχε δοθεί λίγο καιρό πριν , στο οποίο η χαμένη ποσότητα νερού για το 2011 αντιστοιχεί  σε ποσόν μεγαλύτερο κι από αυτό που γράφουμε.Στα όσα είχε πει ο Δήμαρχος προηγουμένως επιβεβαιώνονταν  τα περί απωλείας μεγάλων ποσοτήτων νερού.
Ο δε κ. Φαρδέλλος, είπε πως τα στοιχεία αυτά είναι όντως δικά του, από δική του έρευνα που είχε κάνει όταν είχε εισηγηθεί αύξηση των τελών ύδρευσης, κι αν δεν μας δινόταν επιχορήγηση για τη μεταφορά του νερού θα ήμασταν 'σόλο καπίκι" , όπως είπε.
  ''Δεν παίρνω τίποτα από αυτά πίσω'΄ είπε ο κ. Φαρδέλλος,'' γιατί αν πω κάτι διαφορετικό θα εκτεθώ, γιατί υπάρχουν τα στοιχεία αυτά στο Δήμο και εν πάσει περιπτώσει σήμερα δεν ανακαλύψαμε την Αμερική''.
Ο κ. Τζιάμος  έδειξε πως δεν γνώριζε το σχεδιάγραμμα αυτό, το οποίο είχε διανεμηθεί στην αντιπολίτευση με την εισήγηση του κ. Φαρδέλλου. Λογικό είναι να το είχε και η συμπολίτευση.

 Ζητούσε τα ρέστα ο κ. Τζιάμος  στην επιστολή, γράφοντας πως η μη προσκόμιση στοιχείων θα θεωρηθεί συκοφαντία,κι ότι αν είχαμε δίκιο θα μας ζητούσε δημόσια συγγνώμη. Δεν πείστηκε από τα στοιχεία ούτε του αντιδημάρχου, ούτε του Δημάρχου;;Γιατί συγγνώμη δεν ακούσαμε. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά την επιστολή αυτή την κοινοποιούσε και σε έναν αριθμό υπαλλήλων του Δήμου...
Τόση σιγουριά, ενώ αγνοούσε τα έγγραφα του κ. Φαρδέλλου;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου