Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Το δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Αυγούστου.

Στο τακτικό  Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Αυγούστου συζητήθηκαν  24 θέματα ημερήσιας διάταξης .
Το 1ο θέμα αφορούσε σε  έγκριση απόφασης του Δ.Σ. του Λιμενικού ταμείου για μελέτη προσδιορισμού χρήσεων  γης ( master plan) του υφισταμένου εγκεκριμένου σχεδίου πόλης  Σπετσών στη θέση παλιό Λιμάνι και καθορισμός τους  σε βάθος ενός οικοδομικού τετραγώνου πέριξ της γραμμής παραλίας , προκειμένου ν'αποσαφηνιστούν  οι επιτρεπόμενες χρήσεις και λειτουργίες.
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Θωμάς Τομπαζιάδης, είπε πως αυτό θα βοηθήσει στην υπόθεση των καρνάγιων. Για το θέμα αυτό βέβαια δεν υπήρχε καμία εισήγηση της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στη συνεδρίαση του  Δημοτικού  Συμβουλίου δεν παρίστατο κάποιος ειδικός να μας απαντήσει σε κάποια ερωτήματα σχετικά με τις πιθανές συνέπειες μια τέτοιας απόφασης σε διάφορες περιπτώσεις. Η αντιπολίτευση (όλη) το ψηφίσαμε μεν, αλλά με επιφύλαξη ως προς θέμα του βάθους του οικοδομικού τετραγώνου.
Το 2ο θέμα αφορούσε στην τροποποίηση του προϋπολογισμού του Λιμενικού ταμείου.. Σύμφωνα με αυτήν, αφαιρούνται ποσά από κάποιους κωδικούς και ενισχύονται άλλοι, ώστε το αποθεματικό του Λιμενικού ταμείου παραμένει ίδιο, 12.409 Ευρώ.
 ( συνεχίζουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου