Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Απόψε συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πρόσκληση που στάλθηκε μετά το μεσημέρι, με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης.
Το πρώτο αφορούσε πρόταση δωρεάν παραχώρησης για 3 χρόνια,χώρου(παλιό Λιμεναρχείο ή αίθουσα Αντωνιάδου) από το Δήμο για να στεγαστεί το ειρηνοδικείο. Εσηγητής ήταν ο κ. Γιώργος Λυράκης. Από όλη την αντιπολίτευση εκφράστηκαν διάφορες επιφυλάξεις, ωστόσο ψηφίστηκε από όλους.
Το δεύτερο θέμα αφορούσε στην αποδοχή δωρεών για την Αρμάτα και το τρίτο "τροποποίηση της Υπ'αριθ.193/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπετσών περί διάθεσης πίστωσης για τον εορτασμό της Αρμάτας 2011" . Το θέμα αυτό δεν  ήταν κατεπείγον ώστε να περιληφθεί σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και  θα μπορούσε άνετα να περιληφθεί στο τακτικό Δημ. Συμβούλιο. Αυτό δεν είναι καθόλου τυπικό θέμα, αλλά πολύ ουσιαστικό αφού κληθήκαμε  αυθημερόν να εγκρίνουμε την εκ των υστέρων απ'ευθείας ανάθεση για δαπάνες της Αρμάτας, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε και πριν καν να έχει γραφεί  η απόφαση (193/2011) που κληθήκαμε να τροποποιήσουμε .Για το λόγο αυτό εμείς την καταψηφίσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου