Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σχετικά με τη μήνυση του Δημάρχου.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος μας ανακοίνωσε πως μας έκανε μήνυση ( κατά Kαλομοίρας Αργυρίου-Κουμπή) για τα όσα λέμε και γράφουμε.
Η αλήθεια είναι πως άργησε πολύ να το κάνει. Έτσι κι αλλιώς το περιμέναμε. Διότι  πώς θα κατεβεί στις εκλογές έχοντας απέναντί του τα όσα με στοιχεία και αποδείξεις λέμε και γράφουμε; Πώς θα προσπαθήσει να πείσει κάποιους αφελείς; Πρέπει κάτι να έχει να λέει. Να λέει ότι έκανε μήνυση για όλα αυτά, και ότι εκκρεμεί η εκδίκασή της .
Λέμε την  αλήθεια, έχουμε στοιχεία και δεν φοβόμαστε κανέναν. Καθήκον μας είναι η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και το επιτελούμε στο ακέραιο.

Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή.

13 σχόλια:

  1. Κι εσείς μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που σας λέει ψεύτες, παρά τα στοιχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auta pou lete oti kanoun paranoma distixos ta exoun kani kai atoma pou ine stin partaji sas !na vgite na doume ti diaforetiko tha kanete kai esis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτης Κομπόγιωργας21 Μαρτίου 2014 στις 7:55 π.μ.

    Καλά, πράγματι είναι ξεκάθαρα προεκλογική η μήνυση. Τουλάχιστον όσα κείμενα έχω διαβάσει εγώ, είναι αποκλειστικά και αυστηρά μέσα στα πλαίσια του αντιπολιτευτικού ρόλου. Θα γελάνε τα έδρανα του δικαστηρίου, άλλα μέχρι τότε θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν σαν αντεπιχείρημα. Να θυμίσω μόνο το περίφημο: Τι έγινε με το ΤΑΠ Βαγγέληηη; Τελικά μάθαμε τι έγινε... τίποτα. Κοτσάνες που συγκρίνονται μόνο με εκείνες της Αντζελας Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρία Μοιρούλα με κάνετε περήφανη ως γυναίκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που ξαναθυμηθήκανε να κάνουνε ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα τους παραμονές εκλογών μετά από τόσα χρόνια ξαφνικά είναι για γέλια και για κλάματα. Α,ρε Έλληνα , ρε Σπετσιώτη, που σε θυμούνται οι πολιτικάντηδες πως υπάρχεις όταν είναι να σου κλέψουνε την ψήφο.Α, ρε πατριώτη, πάντα γελαστός και γελασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΒΑΝ. Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ Ο ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΘΥΜΑΡΑΣ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ . ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή21 Μαρτίου 2014 στις 2:45 μ.μ.

    Επιτρέψτε μου να σας πω πως κάνετε δυο σοβαρά λάθη.Το πρώτο είναι πως κανένας από τους παραπάνω δημάρχους δεν έχει κατηγορηθεί πως έκλεβε. Εκτός αν εννοείτε τις ανεύθυνες κουβέντες της γειτονιάς που δεν έχουν καμιά σχέση με την νυν περίπτωση, κατά την οποία εμείς παραθέτουμε αποδεικτικά στοιχεία.
    Το δεύτερο λάθος σας είναι πως θεωρείτε ότι εμείς δημοσιοποιούμε απλά μια κατάσταση. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, είμαστε αιρετοί, ορκισμένοι να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον κι όχι απλά να κάνουμε διαπιστώσεις, γι αυτό και καταθέσαμε τα στοιχεία που διαθέτουμε με αναφορά μας στην Ελληνική δικαιοσύνη.Δεν κατονομάσαμε κανέναν .Εμείς γνωρίζουμε ότι έγιναν παράνομες εκταμιεύσεις, εικονικές πληρωμές, έλειπαν χρήματα. Ποιος ευθύνεται και σε ποιο βαθμό και πώς επιμερίζεται η ευθύνη στον καθένα θα το βρει η Ελληνική δικαιοσύνη. Τα μπλογκς και τα μπαλκόνια είναι άλλη ιστορία.Το μεν blog είναι μέσον επικοινωνίας και ενημέρωσης, στο δε μπαλκόνι ακόμα δεν ανεβήκαμε. Εγγύς ο καιρός, εκλογές γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se paradexomai. megali magia na koinopoiiseis to sxolio thw neas epoxis.xexexe. exoyne plaka. frikarane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κρίμα που έχει κατεβάσει τα προεκλογικά σχόλια της περασμένης τετραετίας η άλλη ιστοσελίδα που λειτουργούσε τότε. Θα είχε πολύ πλάκα κάτι έξυπνα παλληκάρια που τώρα πουλάνε πνεύμα πάλι όπως τότε από την άλλη όχθη να βλέπανε ξανά τι γράφανε. Πριν αλλέκτορα φωνήσαι, όχι τρις , αλλά δεκατρίς απαρνηθήκανε αυτόν που ακολουθούσανε.Περιμένω ξανά τη φωνή του αλλέκτορα να σπάσω πλάκα.βέβαια για να είμαι δίκαιος αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λέει ο λόγος. Και στη δική σας παράταξη κάποιοι τρέξανε με τους νικητές και πίσω πάνε οι άλλοι. Χάθηκε η ντροπή. Τελείως χάθηκε.Κάποια πράματα στα μαθαίνουνε στο σπίτι σου. Το φιλότιμο, το να τιμας τα παντελόνια που φοράς. Κάποιοι δεν το μαθαίνουνε ποτέ αυτό το μάθημα.οσμίζονται σαν τα λαγωνικά όχι προς τα που ε΄ναι το σωστό, αλλά ποιος θα είναι ο νικητής να τον ακολουθήσουνε. Κι αν πέσουνε έξω στις προβλέψεις, δεν πειράζει. Αλλάζουνε αμέσως στρατόπεδο. Τί είχανε τί χάσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρονταμίτης Παναγιώτης22 Μαρτίου 2014 στις 4:32 μ.μ.

    Αν θέλεις κάνε το ίδιο ακριβώς σχόλιο επώνυμα για να σου απαντήσω λεπτομερειακά, μεγάλο λάθος που αναφέρεις το σπίτι μια και ο πατέρας μου πλέον είναι συγχωρεμένος, αυτό δείχνει και την ποιότητα του χαρακτήρα σου,κατά τ'άλλα το φιλότιμο και τα παντελόνια ας τα είχε ο αρχηγός που δεν έβγαινε για συνέντευξη (κρίμα πραγματικά που δεν υπάρχει πλέον το μπλογκ) και που είχε το θράσος να ζητήσει να σταματήσω όταν ανέλυσα σε όλους το πως δουλεύει το εκλογικό σύστημα,Δικιά μου παντιέρα σ'αρέσει δεν σ'αρέσει δεν πιστεύω σε κανέναν εκτός απ'την ΙΔΕΑ,ΙΔΕΑ που στο δικό σου σπίτι σε μάθανε να ξεπουλάς φιλώντας τον κώλο του κάθε αρχηγού ή του κάθε κοματάρχη,τα υπόλοιπα αν θες με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω δεν θα πω οτι οι αλλοι δημαρχοι εκλεβαν αν κ πιστευω οτι το χερι στο μελι το εχουν βαλει ολοι....Θα αναφερω για να μην παρεξηγηθω στο σχολιο που θα γραψω οτι δεν υποστηριζω τον Λυρακη...θεωρω ομως δυσκολο πλεον καποιος δημαρχος ή υπαλληλος να βαζει χερι στο ταμειο...Ολα πλεον ελεγχονται κ περνανε αν δεν κανω λαθος απο το ελεγκτικο συνεδριο...Τωρα το τι εχει γινει μακαρι να αποκαλυφθει...
    Οπως κ πιστευω οτι στην παραταξη σας δεν πρεπει να υπαρχουν υποψηφιοι απο τους πρωην δημαρχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιώτης Κομπόγιωργας24 Μαρτίου 2014 στις 6:31 π.μ.

    Ο Παναγιώτης έχει δίκιο εδω και εκνευρίζεται. Κάλο θα ήταν όταν κάποιος θέλει να κάνει τέτοιου είδους σχόλιο να βάζει και το όνομα του, διαφορετικά να μην το κάνει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρονταμίτης Παναγιώτης24 Μαρτίου 2014 στις 7:25 π.μ.

    το γράφω απλά και μόνο για προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση,επειδή ειλικρινά το σχόλιο ως προς τον συγχωρεμένο και τις αρχές που μου έδωσε ή όχι ήταν ότι πιο ελεεινό έχω ακούσει σε εκλογές ή μη στην ζωή μου ΜΗΝ διανοηθεί άνθρωπος προεκλογικά να ρίξει λάσπη ειδικά στους πρωτοεμφανιζόμενους των συνδυασμών γιατί θα πέσει τέτοιο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ που θα κάνετε να βγείτε απ'το σπίτι ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ.Αει σιχτίρι πια πουλημένα κοματόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή