Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μαθητές του Λυκείου Σπετσών καλεσμένοι στις Βρυξέλλες μαζί με μαθητές άλλων τριών μικρών νησιών.

Το βιντεάκι παρουσιάζει και Σπετσιώτες μαθητές που θίγουν σημαντικά ζητήματα όπως το θέμα των καρνάγιων και των κονδυλίων για την παιδεία.

https://www.youtube.com/watch?v=GjqRmGdsPSs&app=desktop

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό που πήγαν τα παιδιά στις Βρυξέλες, πολύ καλά τα είπανε, αλλά η συμπεριφορά του αντιδημάρχου κυρίου Φαρδέλου ήταν απαράδεκτη και διότι μπήκε στην τάξη και επέλεξε ποιο παιδί θα πάει στη θέση του παιδιού που κληρώθηκε και δεν θέλησε να πάει αλλά και κυρίως για αυτό, διότι απάντησε αλλαζονικά στα παράπονα γονέων για το παραπάνω και είπε πως είναι καθαρά δικό του θέμα η επίσκεψη των παιδιών στις Βρυξέλες.Οι παρεμβάσεις του ήταν προκλητικές.Έγινε κλήρωση για κάποια παιδιά κι όταν κάποιο αρνήθηκε δεν έγινε κλήρωση για να αντικατασταθεί, συμμετείχαν δε και παιδιά υπαλλήλων του Δήμου εκτός κλήρωσης διότι όπως είπε πήγαν στη θέση των γονέων τους . Τα παιδιά στην ηλικία αυτή είναι πολύ ευαίσθητα σε θέματα δικαιοσύνης κι όταν κάποιος κατέχει μια θέση τέτοια στην οποία τον έχει βάλει με την ψήφο του ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην προκαλέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Και πότε η συμπεριφορά του κυρίου Φαρδέλλου (με δύο λάμδα - είπαμε) δεν ήταν απαράδεκτη ; Από το κυκλοφοριακό ;- τα αυτοκίνητα ;- τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ; Νομίζει ότι είναι κάποιος, αλλά καλό θα είναι να μάθει ότι πίσω από την πλάτη του άλλη είναι η γνώμη του κόσμου. Έχει αγωνιστεί ή είναι έμφυτο ;;;; ώστε να φτάσει στο σημείο να τον συναντούν στον δρόμο και να λένε ( εδώ λογοκρίθηκε η συνέχεια ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή