Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αριθμός απόφασης :1 Ορισμός αντιδημάρχων

Σήμερα μας εστάλη η με αριθμό 1 και ημερομηνία 3-1-2011 απόφαση του δημάρχου , με την οποία ορίζει τους δυο αντιδημάρχους του.
Σύμφωνα με αυτήν οι δύο αντιδήμαρχοι είναι :
  1. Ο κ. Κων/νος Δαμδημόπουλος  με την  ευθύνη κι εποπτεία των δεξιώσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων, τράπεζας αίματος, υγείας,πολιτικής προστασίας,καθαριότητας περιβάλλοντος και πρασίνου, χωματερής, φωτισμού κοινοχρηστων χώρων,επανασύνδεσης και διακοπής υδροδοτήσεων,οικονομικών  χορηγειών σε άπορους και πολύτεκνους,συντήρησης και καλής λειτουργίας των οχημάτων του δήμου,καθώς και των καυσίμων τους,της έγκαιρης πληρωμής των δαπανών προς τρίτους,των απογραφών αναλώσιμων και μη υλικών,της απογραφικής τακτοποίησης των "σφαγείων", των θεμάτων πολεοδομίας, αλιείας , αγροτικής ανάπτυξης όταν αυτά εκχωρηθούν στο δήμο,της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα,της παρακολούθησης της εξέλιξης των έργων και εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα,της μέριμνας για την καλή κατάσταση του εξοπλισμού του δήμου,της υπογραφής με εξουσιοδότηση του δημάρχου, πιστοποιητικών,και λοιπων διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες,και κάθε άλλης αρμοδιότητας που μπορεί να του μεταβιβάζει ο δήμαρχος. Για τις δεξιώσεις και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα έχει βοηθό τον κ. Πάτραλη. ενώ στα υπόλοιπα θα τον βοηθούν ο Παναγής Γιαννακούλιας , Κων/νος Τζιάμος, Ηλίας Φριτζάλας κι ο δημοτικός υπάλληλος Παναγιώτης Χελιώτης.
  2. Ο κ.Σπυρ. Φαρδελλος.  με την ευθύνη κι εποπτεία της λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τυχερών παιγνίων, μουσικών οργάνων , της σφράγισής τους όταν δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις,των καταστημάτων εκμίσθωσης ποδηλάτων , μοτοποδηλάτων,της τήρησης της τουριστικής νομοθεσίας από τις τουριστικές επιχειρήσεις,των διαφημιστικών πινακίδων,της τήρησης του κυκλοφοριακού και του δακτυλίου, της μέτρησης, παραλαβής και πληρωμής του νερού καθώς και της υδροδότησης γενικά του νησιού , της καλής ποιότητας του νερού και της πληρωμής του προμηθευτή και του μεταφορέα,της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων,της προστασίας των κοινόχρηστων χώρων, της έκδοσης και υπογραφής αδειών των ζωήλατων οχημάτων (άμαξες), θεμάτων διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης . Επίσης αναπληρώνει το δήμαρχο όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται στην έκδοση κι υπογραφή αδειών γάμου και στην τέλεσή τους. Αν κωλύεται κι αυτός ή απουσιάζει θα  τον αναπληρώνει σ΄αυτά ο κ. Δαμδημόπουλος. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Γεώργ. Λυράκης , Ιωάννης Σούλιας και Ευάγγ. Μπούφης.
Τους ευχόμαστε καλή δουλειά και καλή επιτυχία στο έργο τους.

1 σχόλιο: