Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Η εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής


Σήμερα στις 10,30 στον μητροπολιτικό Ναό του αγίου Νικολάου έγινε η δοξολογία για την πρώτη του έτους, προεξάρχοντος του μητροπολίτου μας κ. Εφραίμ.
Στις 11,30 στο δημαρχείο έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και η εγκατάσταση της νέας δημοτικής Αρχής.
Στο δημαρχείο υπήρχε πολύς κόσμος. Ο μητροπολίτης ευλόγησε την πίτα και είπε τις ευχές του για το δημαρχο,το δημοτικό Συμβούλιο κι όλο τον κόσμο. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα που παρουσίασε μια ομάδα παιδιών της δασκάλας παραδοσιακών χορών κυρίας Μ.Θυμαρά και στη συνέχεια ο δήμαρχος κ. Λυράκης πήρε το λόγο κι αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, ειπε πως αυτοδικαίως γίνεται έτσι κι αλλιώς η εγκατάσταση της νέας δημοτικής Αρχής , εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απουσία του απερχομένου δημάρχου κ.Κονταξάκη, ο οποίος ,όπως είπε, δεν απάντησε σε συγκεκριμένα  ερωτήματα τα οποία του υπέβαλε ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση του δήμου, τα οικονομικά του, το οργανόγραμμα των υπηρεσιών του κ.α.
Μετά έδωσε το λόγο στη μείζονα αντιπολίτευση  από την οποία μίλησε ο κ. Πέτρος Τσάνας, ευχήθηκε χρόνια πολλά ,καλή χρονιά και εργασία για το καλό του τόπου και ακολούθως σε μας ( Καλομοίρα Κουμπή) που με τη σειρά μας ευχηθήκαμε  καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό και είπαμε πως οι περιστάσεις μας καλούν όλουςνα επιδείξουμε  σοβαρότητα, σκληρή εργασία και να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά.
Ο τυχερός που βρήκε το  νόμισμα ήταν ο Σαράντος Γιαννακούλιας , ο γιος του Παναή Γιαννακούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου