Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Νέα και σχόλια για την υπόθεση της οριοθέτησης του Ιστορικού χώρου.

 Τα νέα για το θέμα είναι ότι ενώ χθες θα συζητείτο στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού κι ανέβηκαν εκπρόσωποι του Δήμου, αναβλήθηκε η συζήτηση επειδή δεν είχαν προλάβει τα μέλη του συμβουλίου να ενημερωθούν για τις αποφάσεις του Δ.Σ.

Όσον αφορά τη συζήτηση του θέματος στο έκτακτο Δ.Σ. στις 12-7-2011, αν κάποιος ακούσει  τα 4  τμήματα που αναρτήσαμε θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
 Δανείζομαι φράσεις από σχόλια φίλων που είπαν ( και  έγραψαν):

 " Δεν έχουν χάσει μόνο την μπάλλα, έχουν χάσει και το γήπεδο. Ο καθένας παίζει σε άλλο γήπεδο με μία δική του μπάλλα. Οσο και αν αυτό εκ πρώτης όψεως είναι για γέλια, τελικά είναι πολύ επικίνδυνο.... Μιλάω για την πλειοψηφία που όχι μόνο δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αλλά και δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, λες και δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα. Διαφωνούν και δεν το καταλαβαίνουν , νομίζουν ότι συμφωνούν."

 "Από την άλλη πλευρά έχουμε μιά πολύ καλή αντιπολίτευση, την καλύτερη που είχαμε όσο εγώ θυμάμαι, αναφέρομαι και στους δύο συνδυασμούς και ειλικρινά δεν υπερβάλλω, που μπορεί να αρθρώνει λόγο αιτιολογημένο, θεμελιωμένο και βάσιμο, ανεξάρτητα αν κανείς συμφωνεί ή όχι με την κάθε θέση."   
 Και ο άνθρωπος αυτός θυμάται πολλές δημοτικές αρχές  στις οποίες κάνει αναφορές  στα σχόλιά του λέγοντας ότι από την εποχή του τάδε είχαμε να δούμε αυτό το φαινόμενο. Για ευνοήτους λόγους δεν τα παραθέτουμε.


Τα δικά μας σχόλια θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου