Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό από το κληροδοτήμα Ν. Κρήτσκη

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την προκήρυξη για το ακαδ. έτος 2009-10, τη χορήγηση 13 υποτροφιών για καταγόμενους από τη Ζαγορά του Ν. Μαγνησίας, από τις Σπέτσες και από την Ύδρα για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό, σε Πανεπιστήμια της χώρας, με επιλογή, με κριτήριο το βαθμό πτυχίου, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος ΝΙΚ. ΚΡΗΤΣΚΗ μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για παροχή υποτροφιών για βασικές σπουδές. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν ως εξής:
1. Μία [1] υποτροφία σε πτυχιούχους με καταγωγή από τη Ζαγορά του Ν. Μαγνησίας
2. Εννέα [9] υποτροφίες σε πτυχιούχους με καταγωγή από τις Σπέτσες
3. Τρείς [3] υποτροφίες σε πτυχιούχους με καταγωγή από την Ύδρα
Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε πτυχιούχους Ελληνικών Πανεπιστημίων, οι οποίοι έχουν τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου, με την προϋπόθεση ότι έχουν εγγραφεί και φοιτούν σε εγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από την 26η Ιουλίου 2011 τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες υποδοχής του κοινού 12.00-15.00 στο υπουργείο παιδείας, Δ/νση Διοικητικού, Τμήμα Διαχείρισης και Μισθοδοσίας, Γραφείο Κληροδοτημάτων (αριθμός γραφείου 2045 2ος όροφος) μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2011 και να αναφέρουν τη διεύθυνση κατοικίας τους και το τηλέφωνο.
Πληροφορίες στο τηλ. 210-3442354 Κα Α. Κοπανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου