Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

Την Παρασκευή το απόγευμα, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου έγινε η πιο επεισοδιακή ίσως συνεδρίαση του Δ.Σ των τελευταίων 30 χρόνων.
Τη θερμοκρασία ανέβασε το θέμα της παραποίησης της απόφασης της οικονομικής επιτροπής .Ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί να δώσει τις απαντήσεις της έρευνάς του  για το ποιος έδωσε εντολή να γίνει και ποιος ευθύνεται. Όμως αρνήθηκε να το συζητήσει  υποκύπτοντας προφανώς σε πιέσεις άλλων , καθόσον   από όλους μας έχει εκφραστεί η βεβαιότητα πως ο ίδιος δεν ενέχεται.
Η κατάσταση εκτραχύνθηκε με παρεμβάσεις των γνωστών (...)  από το ακροατήριο και με  ψευδείς  κατηγορίες  από το δημοτικό Σύμβουλο της συμπολίτευσης Ηλία Φριτζάλα,περί συναλλαγής (ουσιαστικά διαπλοκής, έστω κι αν δεν χρησιμοποίησε τη λέξη) και απόπειρας χρηματισμού . Το αστείο και τραγικό μαζί γι αυτόν , είναι πως τον διέψευσε επί τόπου ο Δήμαρχος. Ο μέχρι χθες αντιδήμαρχος κ. Δαμδημόπουλος διάβασε μια επιστολή που είχε στείλει στις 30 -6-2011 η οποία απευθυνόταν στο Δήμαρχο και στον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου και ουδέποτε κοινοποιήθηκε στους δημ. συμβούλους. Η ανάγνωση αυτή προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου αντίδραση, τόσο από τους "γνωστούς (...)"του ακροατηρίου όσο και από τον κ. Γιώργο Λυράκη και άλλους συμβούλους της πλειοψηφίας . Μέσα στην όλη αναμπουμπούλα  κυριαρχούσε η γνωστή φωνή  από το ακροατήριο :"Αυτός με ποιους είναι:", και ο κ. Δαμδημόπουλος απάντησε: "Μ'αυτούς που με ψηφίσανε και με στείλανε εδώ είμαι".Ο απολογισμός : Η πλειοψηφία σύμφωνα με πληροφορίες "καθαίρεσε"τον αντιδήμαρχο κ. Δαμδημόπουλο.  Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς. Δηλαδή  με ποια αιτιολογία, βάσει ποιου άρθρου του Καλλικράτη,κλπ. Δεν ξέρουμε καν αν πρόκειται για καθαίρεση από τη θέση του αντιδημάρχου, ή αν τον έθεσαν εκτός παράταξης και ως συνέπεια αυτού  έπαψε να είναι αντιδήμαρχος.Θα σας ενημερώσουμε  αφού πρώτα ενημερωθούμε έγκυρα . Κυκλοφορούν πολλά πάντως για το παρασκήνιο αυτής της ιστορίας, που ευχόμαστε να μην αληθεύουν.
Εκτός αυτού,  δυστυχώς, θα υπάρξει συνέχεια και στα δικαστήρια , για το θέμα των ψευδών κατηγοριών, διότι δεν είναι δυνατόν να θίγονται υπολήψεις και να εκτοξεύονται ατιμώρητα διάφορα  ανυπόστατα εις βάρος άλλων προς δημιουργία ψευδών εντυπώσεων .

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ακούσετε. Σας προειδοποιούμε: Είναι για γερά νεύρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου