Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Απίστευτα ψέματα!!!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Τα όσα γράφονται στην επιστολή του Δημάρχου την οποία όπως λέει "την προσυπογράφει ολόκληρη την ομάδα των δημοτικών συμβούλων που τον στήριξαν, τον στηρίζουν και θα τον στηρίζουν", περί ανάκλησης της εισαγγελικής παραγγελίας είναι ψέματα!!!
Φυσικά δεν είναι το μοναδικό ψέμα αυτό που γράφεται στην επιστολή αυτή που αποτελεί αγωνιώδη προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!!
Δε μπορούσαμε να φανταστούμε όμως  τόσο θράσος και τόση ασέβεια προς το θεσμό της δικαιοσύνης που να φτάνει στο σημείο να επαναλαμβάνει κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου τα περί ανακλήσεως της εισαγγελικής εντολής, δίνοντας μάλιστα και αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία. Με τον αριθμό αυτόν και την ημερομηνία αυτή υπάρχει όντως η απάντηση του Δημάρχου προς εμάς που κοινοποιήθηκε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας  και η οποία φέρει χειρόγραφη σημείωση του προϊσταμένου που μνημονεύει τα περί τραπεζικού απορρήτου.Δηλαδή ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας , πήρε την απάντηση του Δημάρχου προς εμάς ως κοινοποίηση,στην οποία δεν γίνεται καν μνεία της ήδη ισχυούσης εισαγγελικής εντολής,η οποία πρωτοκολλήθηκε στην εισαγγελία με αριθμό 7561 και πάνω της σημείωσε  τη φράση :"γίνεται μνεία ότι υφίστανται διατάξεις περιοριστικές άρσης του τραπεζικού  απορρήτου εκ του νόμου περί προσωπικών δεδομένων τις οποίες και θα αξιολογήσει νομίμως η Δημοτική Αρχή Σπετσών".
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν αποτελεί ανάκληση της εισαγγελικής εντολής ,όπωςμας διαβεβαίωσαν   από την εισαγγελία. 
Μας έκανε εντύπωση το γεγονός πως ενώ την ανέφερε στην επιστολή και το Δημοτικό Συμβούλιο, ουδέποτε μας την επέδωσε. Αυτό του το είπαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τηλεφωνήσαμε λοιπόν σήμερα στην εισαγγελία , από όπου πληροφορηθήκαμε πως το έγγραφο αυτό δεν αποτελεί ανάκληση της εισαγγελικής εντολής.
και λεμε :Καλά ο Δήμαρχος, δε μπορεί να διακρίνει τί είναι και τί δεν είναι ανάκληση της εισαγγελικής εντολής. Ο Νομικός Σύμβουλος δεν γνώριζε; Δεν τον πληροφόρησε; Πώς μας βεβαίωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου παρίστατο περί της ανάκλησης της Εισαγγελικής εντολής;
Το έγγραφο αυτό, ακόμα κι αν τους δίνει κάποια δικαιολογία-προσχημα ( και λέω πρόσχημα, διότι αν όντως το θέμα ήταν  τα προσωπικά δεδομένα που επι καλούνται, μπορούσαν  κάλλιστα να κάλύπταν τη στήλη με τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών και να μας έδιναν το εξτραί) , δεν τους δικαιολογεί τη μη εκτέλεση της εισαγγελικής εντολής  που περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία:Τον πινακα με τα τραπεζικά  υπόλοιπα ανά τρίμηνο.
Αυτά γιατί δεν τα δίνουν ;Γιατί δεν απαντούν καν περί αυτών;
Αφήσαμε να αναρτάται μια συκοφαντική για το πρόσωπό μας επιστολή τόσες μέρες και αντιδράσαμε καθόλου. Κατηγορηθήκαμε στο Δημ. Συμβούλιο πως πολεμάμε το Δήμαρχο, ενώ επί τόσον καιρό δεν γράψαμε τίποτα για την αναφορά του αντιπεριφερειάρχη περί πλαστών πιστοποιητικών , ούτε κάναμε καμιά αναφορά στα όσα έγραψε το mellon.gr. ήρθε ο καιρός να λύσουμε κι εμείς τη σιωπή μας .....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου