Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Σχετικά με το αίτημά μας για την κίνηση του Τραπεζικού Λογαριασμού του Δήμου.

 Της Καλομοίρας  Αργυρίου-Κουμπή.
Πέρασαν δώδεκα μέρες από την κατάθεση της εισαγγελικής εντολής για να μας δοθούν τα οικονομικά στοιχεία και η κινηση του τραπεζικού Λογαριασμού του Δήμου ακόμα δεν  έχει εκτελεσθεί.
Στις 5/07/2012 λάβαμε μια επιστολή από τοΔήμαρχο με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αρνείται να εκτελέσει την εισαγγελική παραγγελία , αρνείται το έννομο συμφέρον που έκρινε η εισαγγελέας πως έχουμε ώστε να λάβουμε τα στοιχεία αυτά  και μας καλεί την  18η Ιουλίου 2012 ημέρα Παρασκευή στις 11,30 να λάβουμε γνώση και να μελετήσουμε τα στοιχεία.
Κατ'αρχήν Παρασκευή  18 Ιουλίου 2012 δεν υπάρχει. 18 Ιουλίου είναι η επομένη Τετάρτη.
Η εισαγγελική εντολή έπειτα, δεν αναφέρεται σε  γνωση και μελέτη, αλλά σε επίδοση συγκεκριμένων στοιχείων.
Εμείς ζητάμε όσα εντέλλεται η εισαγγελέας. Τίποτα λιγότερο.


Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη  Δευτέρα , ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε πως θα μας δώσει όλα όσα περιλαμβανει η εισαγγελική εντολή, και το extrait και αντίγραφα. Ζητήσαμε να καταγραφεί στα πρακτικά αυτό.

Δεν καταλαβαίνουμε βέβαια  γιατί δεν τα δίνει, αν έχει σκοπό να τα δώσει.
Η άρνηση εκτέλεσης της εισαγγελικής εντολής αποτελεί παράβαση καθήκοντος.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής,  δεχθήκαμε φραστική επίθεσηαπό εξωθεσμικό "παράγοντα "- ακόλουθο του Δημάρχου, με αφορμή  την εισαγγελική εντολή που ζητήσαμε και λάβαμε . Μάλιστα η επίθεση αυτή ήταν "επί προσωπικού " και μάλιστα  για πράγματα που δεν στέκουν,διότι αναφέρονται σε θέματα που δεν κατέχει ούτε αυτός ούτε αυτοί που του το είπαν. Αναφέρθηκε στις οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, λέγοντας  ότι το Αρχείο στο οποίο Υπηρετώ έπρεπε να το ανοίγω και Σαββατοκύριακα , ενώ δεν το ανοίγω, ότι τήν ώρα αυτή  που γινόταν η Συνεδρίαση, έπρεπε να ήμουν στη δουλειά μου κι όχι εκεί, ότι ασχολούμαι με το ίντερνετ κλπ).
  Απευθύνθηκα στο Δήμαρχο, που είναι ο Πρόεδρος  της Οικονομικής Επιτροπής , του ζήτησα να  επιβάλει την τάξη, ο Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα γι αυτό.
Είναι πολύ λυπηρό νά επιχειρείται φίμωση και τρομοκρατία.
 Και είναι και αναποτελεσματικό ....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου