Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου.


 

 












Το Σάββατο 2 Την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Απριλίου το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ανέβασε το έργο του Άντον Τσέχωφ "Ο Γλάρος", σε σκηνοθεσία Γ. Σταματίου.
Στην παράσταση έλαβαν μέρος παλιά και καταξιωμένα μέλη του θεατρικού τμήματος ,( Σπύρος Φαρδέλλος ,Κώστας Δραπανιώτης,Νεκτάριος Κλείσας, Νίκος Τσαπάρας, Γιώργος Καλφαγιάννης,Λαμπρινή Δάγιου , Κική Γιαννακούλια (υπεύθυνη  για τις κομώσεις) ,αλλά και ηθοποιοί πρωτοεμφανιζόμενοι,( εδώ τουλάχιστον), όπως η Αφροδίτη  Ιωαννίδη,η Μαρία Σπηλιώτη, ο Σπύρος Κωσταντάκης, ο Μπάμπης Ιατρίδης,  και η Κατερίνα Αβραμοπούλου που σήκωσε μεγάλο μέρος από το  βάρος της παράστασης αν και πρωτοεμφανιζόμενη και το ταλέντο της αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους θεατές.
Και στις  τρεις παραστάσεις η αίθουσα της Καποδιστριακής ήταν γεμάτη. Είναι πολύ αισιόδοξο το ότι νέα μέλη πλαισιώνουν τη θεατρική ομάδα. Εν τω μεταξύ ετοιμάζεται ήδη το δεύτερο έργο που θα παιχτεί  στις αρχές του καλοκαιριού, κωμωδία αυτή τη φορά, με σκηνοθέτη τον Παύλο Παρασκευαΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου