Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τα λουλούδια θέλουν νερό κύριε Δήμαρχε

Το παρακάτω κείμενο είναι ανώνυμο. Η ανωνυμία του μας δίνει το δικαίωμα να περικόψουμε λέξεις ή φράσεις  των οποίων την ευθύνη δεν αναλαμβάνουμε  εμείς. 
Τα ανώνυμα κείμενα δεν δεσμευόμαστε να τα δημοσιεύουμε, όπως και δεν δεσμευόμαστε να δημοσιεύουμε κείμενα με υπογραφή αγνώστου που υποπτευόμαστε πως είναι ψευδεπίγραφα.


Τα λουλούδια θέλουν νερό κύριε Δήμαρχε

Θα ξεκινήσω το θέμα με την ανωνυμία μου.
Ναι, εμφανίζομαι σαν ανώνυμη και το κάνω αυτό γιατί φοβάμαι.
Τι φοβάμαι ; Το ξέρετε καλύτερα οι έχοντες και οι κατέχοντες κύριε δήμαρχε.
Φοβάμαι εσάς και τους ομοίους σας, τι μπορούν να μου κάνουν σε μένα και στα παιδιά μου και σε όλη την οικογένειά μου παρασκηνιακά.
Ξέρω ξέρω τι θα πείτε. Αυτά είναι σαχλά λόγια, σήμερα έχουμε ελευθερία λόγου, και ότι έτσι και ότι αλλιώς. Παραμύθια της Χαλιμάς. Άλλωστε προανέφερα και είπα "παρασκηνιακά".
Οπότε παρακαλώ μην μπείτε καν στον κόπο να απολογηθείτε γι αυτό το θέμα στην νέα ιστοσελίδα σας. (Αν φυσικά έχετε το θάρρος να αναρτήσετε το κείμενό μου).

Απλά πρέπει να πω μερικά λογάκια γιατί παραπήγε το πράγμα.
Και αυτό το κείμενο θα είναι το πρώτο από τα πολλά που κατά καιρούς θα ακολουθήσουν.

Ημέρα της γυναίκας και ο κύριος δήμαρχος είχε την φαεινή ιδέα να κάνει μια βόλτα από διάφορα σημεία του νησιού και να χαρίσει στις γυναίκες λουλούδια.
Ωραία κίνηση αλλά λίγο ανούσια για τις εποχές που ζούμε.
Και μάλιστα αναφέρθησαν και τα λόγια "Ποιος άλλος δήμαρχος έκανε ποτέ τέτοια κίνηση τέτοια μέρα". Προς βαυκαλισμό ελέχθησαν ; Πάντως η κίνηση ήταν σίγουρα άγρα ψήφων και ανόρθωση της εικόνας ενός ----------δημάρχου. (Αυτό το άρωμα πλανιόνταν στην ατμόσφαιρα).

Τα λουλούδια κύριε δήμαρχε χρειάζονται νερό για να ζήσουν έστω και μέσα στο βάζο.
Και το νερό που έχουμε στο νησί μας, έρχεται καφέ (σκουριά) και πετρελαιωμένο.
Σοφή θα ήταν η κίνησή σας να ξοδεύατε τα χρήματα των ανθέων στο θέμα ύδρευση.
Δεν έχουμε ανάγκη τα λουλούδια όσο και αν η γυναικεία μας φύση το επιθυμεί, τη στιγμή που βλέπουμε τα άλλα λουλούδια (παιδιά μας) να καταναλώνουν αυτό το ακατάλληλο νερό.
Το να βγάζετε ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα σας με τίτλο Αναλύσεις νερού στον Δήμο Σπετσών
και να θέλετε να μας πείσετε για την καταλληλότητα του είναι το λιγότερο, γελοίο, τη στιγμή που ιδίοις όμμασι και γεύσεσι μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα.

Σας παρακαλώ λοιπόν επιληφθείτε του θέματος εσείς που έχετε την ευθύνη και τα μέσα, γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει μια ώρα που θα επιληφθούν τα παιδιά μας με τρόπο άσχημο και τότε δε μας σώζει τίποτε.

1 σχόλιο: