Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο σοφός λαός λέει, πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..





Του Θανάση Ν. Θυμαρα .

Τελείωσε λοιπόν σήμερα το απόγευμα το τουρνουά μπασκετ στο ανοιχτό γήπεδο του Γυμνασίου,με τον τελικό που διεξήχθη. Η ομάδα του NO NAME τελικά δεν είχε αντίπαλο , αφού η ομάδα του LA LOUZE αποδυναμωμένη  από την απώλεια του καλύτερου παίχτη της ,δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση σε καμιά στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα και έτσι έχασε με μεγάλη διαφορά πόντων.

Αυτό που έχει σημασία βεβαία δεν είναι ούτε το ποιες ομάδες έφτασαν στον τελικό, ούτε φυσικά η μεγάλη διαφορά πόντων. Η ουσία κι ο σκοπός όλης αυτής της ιδέας, ήταν η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών που έλαβαν μέρος, αλλά και του φιλάθλου κόσμου που ήταν κάθε ηλικίας και  ήλθε και στους 25 αγώνες, καθώς και το γεγονός πως οι αγώνες αυτοί κατάφεραν να παρασύρουν
όλους εμάς από άλλες ( κακές ) συνήθειες και να μας βάλουν έστω και για 50 μέρες στο δρόμο του αθλητισμού που είχαμε σχεδόν ξεχάσει ,λόγω των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο καθένας μας .

Ένα μεγάλο μπράβο για άλλη μια φορά σε όλους τους συντελεστές αυτού του τουρνουά, από τον πιο μικρό μέχρι των πιο μεγάλο και σε όλους τους αθλητές.

Ευχή δική μου είναι ,μέχρι να έλθει το επόμενο τουρνουά, να έχει προχωρήσει το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου με την βοήθεια όλων μας..

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου